Såld

Östermalm, Stockholm

Nybrogatan 81, 2 tr

Slutpris: 6 250 000 kr

Nybrogatan 81, 2 tr

Välplanerad 2:a i bästa skick med öppen spis

Varmt välkommen till denna välplanerade, rymliga och renoverade bostad på underbara Östermalm. Lägenheten ligger en kort promenad från Stureplans och Karlaplans fantastiska utbud av caféer, restauranger och nattklubbar. Bostaden är dessutom belägen i ett lugnt kvarter med direkt närhet till livsmedelsbutiker, gym och bra kommunikationer. Den öppna planlösningen och dom stora spröjsade fönsterpartierna ger ett härligt ljusinsläpp och den öppna spisen höjer trivsel faktorn ytterligare. Föreningen äger marken och har mycket god ekonomi. I de gemensamma utrymmena finns bastu och tillgång till grill på innergården. Goda kommunikationer med busslinjer strax utanför dörren samt tunnelbana och innerstadsbussar på bekvämt promenadavstånd.

BOSTADENS FÖRDELAR:
Stora spröjsade fönsterpartier
Härligt ljusinsläpp
Optimalt planerad
Öppen planlösning
Öppen spis
Rymligt sovrum
Luftigt vardagsrum
Fina trägolv
Modernt kök
Stor matplats
Helkaklat badrum
Gott om förvaring
Stabil och skuldfri förening
Mycket låg avgift
Bastu
Nära Stureplan
Nära Humlegården
Nära utmärkta kommunikationer

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Nybrogatan 81, 2 tr, Såld i Östermalm, Stockholm Planlösning från Nybrogatan 81, 2 tr, Såld i Östermalm, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad