Såld

Forum Nacka, Nacka

Nya gatan 9

Slutpris: 4 872 500 kr

Nya gatan 9

Välkomna till denna välplanerade 3a med nästan 3 meter i takhöjd vilket ger en känsla av rymd. Lägenheten är nyproducerad och präglas av exklusiva materialval, utmärkta kommunikationer och service i toppklass.

- Närmare 3 meter i takhöjd

- Stor uteplats i soligt söderläge

- Direktaccess till garaget (Lediga platser finns för tillfället)

- Exklusiva materialval

- Badsjöar och natur på kort promenadavstånd

- Mycket populärt område tack vare sitt centrala läge med närhet till allt

Kök och vardagsrum smälter samman i en öppen planlösning och skapar en social yta som är idealisk för olika tillställningar, välutrustat kök, samt ett stort exklusivt badrum med badkar, dubbla kombimaskiner, Plejd ljussystem och ett mindre badrum en suite. Generösa fönsterpartier med höga fönster och takhöjden samt uteplats mot innegård bidrar till att skapa ett vackert ljusflöde. Två bra sovrum som är avskilda från varandra. Bra med förvaring i ett externt källarförråd samt flertalet garderober. Genomgående vattenburen golvvärme, digitala lås, garage i huset, låga avgifter i föreningen tack vare stora hyresintäkter.

Nacka Stad utvecklas i takt med tunnelbanans expansion till Nacka, vilket skapar en modern stadsmiljö som kombinerar stadens puls med skärgårdens ro. Här kommer det att växa fram ett livligt kvartersliv med restauranger, caféer, idrottsanläggningar, skolor och en unik stadspark. Med Nacka Forum på nära avstånd erbjuds ett omfattande utbud av shopping, restauranger och livsmedelsbutiker. Tvärs över gatan ligger Storängen med sina charmiga villor, perfekt för avkopplande promenader och bad. Innan tunnelbanas anländande finns redan nu utmärka kommunikationer, på ca 15 minuter tar du dig till slussen. En kort promenad ner till Nacka Strand erbjuder även det populära alternativet med pendelbåten in till stan, eller till Vaxholm och vidare ut till skärgården.

Välkommen hem!

Oscar Wittberg
Ansvarig mäklare

Oscar Wittberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Oscar
Amra Ahmetovic
Assisterande mäklare

Amra Ahmetovic

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Amra

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Nya gatan 9, Såld i Forum Nacka, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad