Såld

Forum Nacka, Nacka

Nya gatan 9, 2 tr

Slutpris: 3 495 000 kr

Nya gatan 9, 2 tr

Varmt välkomna till denna fantastiska tvåa med walk-in closet och stor balkong mot lugn innergård, Stadsporten, Nackas nya landmärke. Här bor man på väl genomtänkta kvadratmeter med exklusiva materialval, full maskinell utrustning och utmärkta kommunikationer. Lägenheten genomsyras av en öppen och modern planlösning. Lägenheten är nyproducerad och har allt ett modernt boende kräver såsom öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, välutrustat kök, vattenburen golvvärme samt ett stort exklusivt badrum. Faciliteter i direkt anslutning till lägenheten som gör detta till ett boende att trivas i.

Välkommen hem till Nya gatan 9!

Nacka Stad är en ny stadsdel som växer fram i takt med att tunnelbanan expanderar till Nacka. En urban stadsmiljö mellan innerstadens puls och skärgårdens lugn. Här kommer ett rikligt kvartersliv växa fram med restauranger, caféer, idrott, skolor och en unik stadspark. Den direkta närheten till Nacka Forum ger dig redan nu ett fantastiskt serviceutbud med shopping, restauranger och livsmedelsbutiker.

Innan tunnelbanas anländande finns redan nu utmärka kommunikationer, på ca 15 minuter tar du dig till slussen. En kort promenad ner till Nacka Strand erbjuder även det populära alternativet med pendelbåten in till stan, eller till Vaxholm och vidare ut till skärgården. Bilpool och garage finns även i huset.

- Stor balkong mod lung innergård
- Garage med laddstolpe
- Nyckelfritt
- Golv i holländsk parkett
- Kök från HTH
- Norrvange kakel i badrum
- Armaturer i mässing från Tapwell
- Plejd system på elen
- Siemens vitvaror inbyggda
- Walk-in closet i anslutning till sovrummet
- Stort förråd i källaren samt även i bostaden

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Nya gatan 9, 2 tr, Såld i Forum Nacka, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad