Såld

Fiskarhöjden - Saltsjöbaden, Nacka

Notgatan 26

Slutpris: 3 700 000 kr

Notgatan 26

Superfint gavelradhus med två uteplatser, fyra sovrum och dubbla badrum i familjevänligt område!

Superfint gavelradhus med två uteplatser, fyra sovrum och dubbla badrum i familjevänligt område!

- Nytt kök
- Gavelläge
- Fyra sovrum
- Nytt badrum
- Två uteplatser
- Separat förråd
- Garage och p-plats

Varmt välkommen till detta familjevänliga radhus på Fiskarhöjden i Saltsjöbaden med ett fantastiskt genomgående skick där nästan allt är gjort. Väl beläget i gavelläge som sista hus på längan. Här bor du nära såväl vattnet och naturen som kommunikationer till slussen på 15min, centrum med butiker och marina. Stort och utstickande fint skick för området som passar barnfamiljen perfekt!

Här välkomnas du av en stor framsida som möjliggör till mycket plantering av växter och en härlig terass att avnjuta måltider på i härlig kvällssol. Entréplan med öppna sociala ytor och ett generöst nyrenoverat kök som är fullt utrustat med kvalitetsmaskiner, goda förvaringsmöjligheter och praktiska arbetsytor. Bostadens helkaklade badrum med dusch ligger beläget i anslutning till hallen. Vidare från köket finner ni bostadens väl tilltagna vardagsrum med plats för hela familjen med god möjlighet till möblering. Vardagsrummet förlängs av en stor terass skyddat från insyn där du kan njuta av solen från tidig morgon och nästan hela eftermiddagen. Utöver det har du även det praktiska förrådet om ca 8kvm här som bidrar till god förvaring.

På övervåningen finner vi fyra stycken rofyllda sovrum/kontor med plats för både dubbelsäng, garderober och skrivbord. Från master bedroom når vi också bodstadens väl tilltagna balkong. På övre plan finner vi också husets största badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Här uppe når vi även bostadens praktiska klädkammare och anslutningen till husets vind.

Fiskarhöjden är ett sjönära område med närhet till fina rekreationsområden som Erstavik och Saltsjöbaden. Det bebyggdes under 70-talets första hälft med 260 välplanerade rad- och kedjehus. Området är trevligt och lugnt och dessutom barnvänligt med biltrafiken separerad från gångvägarna som leder runt bland husen och lekplatserna i området. Garageplatser och gästparkering finns på bekvämt promenadavstånd.

Niels Sönnergaard
Ansvarig mäklare

Niels Sönnergaard

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Niels

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Notgatan 26, Såld i Fiskarhöjden - Saltsjöbaden, Nacka Planlösning från Notgatan 26, Såld i Fiskarhöjden - Saltsjöbaden, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad