Såld

Vasastan - Odenplan, Stockholm

Norrtullsgatan 9

Slutpris: 9 525 000 kr

Norrtullsgatan 9

Fantastisk fin trea med öppen spis, två balkonger och mycket låg avgift!

Varmt välkomna till denna fantastisk fina trea med öppen spis, två balkonger och mycket låg avgift! Här har ni genomgående och ljus bostad med fönster och balkonger i två väderstreck, perfekt för er som uppskattar att sitta ute i solen från morgon till kväll. Bostaden pryds av flertalet vackra originaldetaljer såsom fönsterbrädor i marmor, fiskbensparkett, stora fönster med spanjoletter, speglade dörrar och den öppna spisen i vardagsrummet/köket som extra mysfaktor. Planlösningen är väloptimerad med båda sovrummen mot föreningens lugna gård, en social och öppen planlösning mellan det moderna köket och vardagsrummet samt rymligt badrum och separat gäst-wc.

Här bor ni i en stabil förening med god ekonomi och garage i huset. Utanför porten finner du allt som Vasastan har att erbjuda som caféer, restauranger, shopping och nöjen. Kommunikationerna är goda med tunnelbanans gröna linje samt citybanan vid Odenplan.

Vänligen kontakta för visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close