Såld

Stockholm

Norrtullsgatan 63

Slutpris: 5 500 000 kr

Norrtullsgatan 63

Jättefin 2:a med stora sociala ytor och fantastisk balkong!

För er som söker en fin 2:a med stora sociala ytor kan vi nu presentera denna utmärkta bostad! Möjlig 3:a.

- Social planlösning med kök och vardagsrum i symbios
- Stor balkong med sydvästläge
- Takterrass finns i föreningen
- Stabil och välskött förening med låga avgifter och god ekonomi
- Bra kommunikationer
- Möjlig 3:a

Vardagsrum och kök är bostadens hjärta med sin öppna planlösning som ger härlig rymd och karaktär ihop med ett fantastiskt ljusinsläpp och utgång till stor balkong. Här kan ni samla vänner och familj och njut av varandras sällskap vid middagsbordet. Vidare utmärker sig det stilrena köket som ger dig mycket bra förvaring bakom vita, släta skåpsluckor och det rymliga badrummet med golvvärme. Bostaden har även ett ljuvligt sovrum med skönt ljusinsläpp och smarta förvaringslösningar i form av platsbyggda garderober, som även har ett utdragbart skrivbord i vardagsrummet.

I Norrtull bor du nära platser och sevärdheter så som Odenplan, Stadsbiblioteket, Stallmästaregården och Hagaparken. Här bor du i den ena kanten av centrala Stockholm, lite på din egen kant – ett läge som betyder att du har nära till det mesta, men där du också kan få vara i fred. Bra kommunikationer med både bussar på Sveavägen och tunnelbana/pendeltåg vid Odenplan.

Vi ses på visningen!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Norrtullsgatan 63, Såld i , Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad