Såld

Vasastan, Stockholm

Norrtullsgatan 51, 1,5 tr

Slutpris: 9 350 000 kr

Norrtullsgatan 51, 1,5 tr

Ljuvlig trea med balkong i sydväst i lugna kvarter i Vasastan! (Möjlig fyra)

Varmt välkomna till en fantastisk bostad om tre rum på Norrtullsgatan! Representativ och välskött fastighet byggd 1911 där lägenheten karaktäriseras av många originaldetaljer som vackra trägolv, fiskbensparkett, generös takhöjd om 2, 90 m, serveringsskåp och stora fönsterpartier med spröjs. Vardagsrum och kök är bostadens hjärta med sin öppna planlösning som ger härlig rymd och karaktär ihop med de vackra byggnadsdetaljerna. Samla vänner och familj och njut av varandras sällskap vid det stora middagsbordet. Härifrån når ni också balkongen i soligt sydväst-läge. Vidare finns två ljuvliga och riktigt bra sovrum med stora ytor och skönt ljusinsläpp, ett helkaklat badrum med badkar samt klädkammare med tvättmaskin och torktumlare. Möjlighet till gäst-wc, se alternativ planlösning.

Lägenheten är belägen i Vasastan, i lugna kvarter men samtidigt med centralt läge och citypuls vid Odenplan bara en kort promenad bort. Njut av grönskan, vattnet och lugnet i Hagaparken och följ Brunnsvikens årstidsväxlingar. Kommunikationerna är utmärka med både bussar, tunnelbana och pendeltåg. Är du hungrig så finns många alternativ då utbudet av restauranger, caféer och barer är stort.

Välkomna på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad