Såld

Stockholm

Norrtullsgatan 38, 3tr

Slutpris: 4 650 000 kr

Norrtullsgatan 38, 3tr

Stilren och trivsam trea med dubbla balkonger högt upp i huset!

Varmt välkommen till en fantastisk och trivsam trea med två soliga balkonger högt upp i huset!

- Högt upp i huset
- Toppskick
- Välplanerad
- Balkong från vardagsrum med fantastiskt solläge: ca 11:45 - solnedgång
- Balkong från sovrum med eftermiddag och kvällssol: ca 16:00 - solnedgång
- Mycket bra förvaring
- Väl genomtänkta färg- och materialval
- Förråd
- Attraktivt läge

Bostaden har genomgående härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och fint vitlaserat golv. Lägenheten har sobra material- och färgval och här har inget lämnats åt slumpen. Du välkomnas in i en rymlig och ljus hall. Det luftiga vardagsrummet har plats för soffa, soffbord och matplats med 4-6 sittplatser. Härifrån har man utgång till den ena av lägenhetens två balkonger med sol hela dagen och plats för bord och stolar. Mycket stilrent kök med bra förvaring bakom ljust gråa fronter och bra arbetsyta på ljus bänkskiva. Vidare disponerar lägenheten ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, sidobord samt ett mindre sovrum med plats för säng och skrivbord och ytterligare en balkong med kvällssol och vy mot brunnsviken. Ett mycket smakfullt inrett badrum med grått klinkergolv och vita kaklade väggar. Lägenheten erbjuder mycket bra och praktisk förvaring i flera olika garderobslösningar.

I Norrtull bor du nära platser och sevärdheter så som Odenplan, Stadsbiblioteket, Stallmästaregården och Hagaparken. Här bor du i den ena kanten av centrala Stockholm, lite på din egen kant – ett läge som betyder att du har nära till det mesta, men där du också kan få vara i fred. Bra kommunikationer med både bussar på Sveavägen och tunnelbana vid Odenplan.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Norrtullsgatan 38, 3tr, Såld i , Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close