Såld

Gottsunda-gipen/Södra Gottsunda, Uppsala

Norrtorpsvägen 38

Slutpris: 9 900 000 kr

Norrtorpsvägen 38

Nu ges tillfälle att förvärva er drömbostad där allt i minsta lilla detalj planerats till att bli ett perfekt hem för den stora familjen eller familjen med önskemål om stora sällskapsytor. Huset som är arkitektritad just för denna tomt har exklusiva detaljer såsom limträbalkar, påkostade fasadbelysning samt plåtarbeten, golvvärme på båda plan, gott om elektronik samt en rejäl ventilationssystem. Trådat LAN i hela huset. Parabolantenn på taket. Detta ståtliga välbyggda hus med exceptionella materialval där inget lämnats till slumpen är huset för dig som ställer höga krav på kvalité och tidlös design.

Redan på tomten välkomnas ni av en inbjudande charmig trädgård som leder er vidare till huset. När ni är inne i bostaden så fortsätter ni att imponeras; genomtänkt hall med avhängningsyta leder er vidare till storslaget vardagsrum med en snygg murad öppen spis, spännande vinklar, stora fönsterpartier och högt i tak upp till 7 meter. Takhöjden i kombination med ljusinsläpp från både vanliga fönster och panoramafönster ger ett effektfullt intryck mot de spännande vinklarna. Förhöjd takhöjd i övriga rum på entréplan till 2,70 m. Gott om plats för sällskapsmöblemang i form av både soffgrupp samt fåtöljer. På detta plan finns även det fina stora köket från Claesson, två sovrum, badrum och förvaringsmöjligheter genom förråd. En vacker trappa leder er upp till övre plan, där ni finner ett luftigt allrum med två balkonger på vardera sida, 3 handgjorda valv vid fönster, 3 bra sovrum, rejält klädvårdsrum samt ett stort fräscht badrum (Ekeby Kakel) med badkar, dusch och bastu med ångfunktion.

En mycket stilfull och lättskött trädgård tidigare anlagd av trädgårdsmästaren Kjell Eriksson med fina rabatter som byter skepnad med årstiderna, omgivande buskage med bondsyren och flera ädelsyren, olika sorters pioner och rosor. Klematis och fruktträd såsom plommon, äpple, körsbär samt bärbuskar. Köksträdgård för egen odling. Inhägnad genom gunnebostaket för småttingar med snabba ben eller er fyrbenta familjemedlem. Stort dubbelgarage med förvaringsmöjligheter förutom bilen. Från huset kan man promenera ner till Vårdsätravik och den nyanlagda strandpromenaden.

===Gottsunda Gipen===
Här bor man granne med naturreservat och har Mälaren på gångavstånd. Närheten till bad, Vårdsätraskogen och grönytor för grillfester gör att många trivs här. I området har du nära till all närservice i Gottsunda centrum som även erbjuder möjligheter för kultur och motion. Barnfamiljer finner både förskolor och skola inom gångavstånd. Goda kommunikationer och vackra cykelstråk gör detta till ett populärt område. Passande även för den som pendlar då det är enkelt att snabbt ta sig ut på E4:an.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Norrtorpsvägen 38, Såld i Gottsunda-gipen/Södra Gottsunda, Uppsala Planlösning från Norrtorpsvägen 38, Såld i Gottsunda-gipen/Södra Gottsunda, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad