Såld

Fålhagen, Uppsala

Norrtäljegatan 9C

Slutpris: 3 250 000 kr

Norrtäljegatan 9C

Vacker sekelskiftestvåa med ett centralt läge i anrika Tripolis!

Här ges tillfälle att förvärva en fin bostad om två rum och kök i brf Tripolis. Bostaden präglas av tidstypiska detaljer så som högt i tak, djupa fönsternischer och vackra trägolv.

Planlösningen erbjuder hall med plats för avhängning, fullt utrustat och nyrenoverat kök med matplats för 4-6 personer, sovrum med utrymme för stor säng och platsbyggd garderob, vardagsrum med två vackra stora fönster och utrymme för allt önskvärt möblemang. Utöver detta finns ett badrum med duschhörna, wc och handfat.

Takhöjden om drygt 3,10 m och de stora fönstren skänker bostaden rymd och ljus. Atmosfären måste upplevas på plats.

I källaren finns källarförråd som disponeras av lägenhetsinnehavaren. Det finns också tvättstugor, torkrum, samlingslokal, hobbyrum, bastu, övernattningsrum och ett barnvagnsförråd föreningens medlemmar får nyttja.

Ypperligt läge med närhet till centrum och centralstationen. En minut bort hittar ni Vaksala torg, Uppsala konsert och kongress och tillgång till service i affärshuset Kvarnen med bland annat mataffär och apotek. Fålhagen har ett centralt läge, mindre än 10 minuters promenad till gågatan. I området finns träningsanläggningar samt flera riktigt bra restauranger. Det ligger utmärkt till för den växande skaran Stockholmspendlare. På cirka 3 minuters promenad är du på resecentrum, där du hoppar på tåget eller bussen till huvudstaden eller vidare ut i landet.

Väldigt fin innergård med rabatter, bersåer, trädgårdsmöbler och grill.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad