Kommande bostad

Fålhagen, Uppsala

Norrtäljegatan 9C

  • price tag icon 3 150 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 195 000 kr
  • lamp and chair icon 1 rum och kök
area icon Yta
  • 37 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 150 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 4 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1910-14
Norrtäljegatan 9C

Läcker etta i anrika Tripolis med många spektakulära detaljer!

Många Uppsalabors dröm är att någon gång få bo i Tripolis...Nu har du chansen! Otroligt vacker exteriör kombineras med oemotståndlig interiör såsom magnifik takhöjd, fungerande kakelugn, höga golvsocklar, gedigna trägolv och eleganta, välvda fönsterpartier som näst intill sträcker sig från golv till tak och låter dagsljuset flöda fritt samtidigt som det bjuder på en fantastisk vy mot grönska och föreningens oas till innergård. 1900-tal i kombination med moderna detaljer såsom upprusat kök med alla vitvaror du kan tänkas behöva för en bekväm vardag och stilren inredning samt renoverat badrum med tvättmaskin. Här får du en härlig blandning av gammalt och nytt då det verkligen är som bäst!

I bostadens entré välkomnas du av en hall med avhängning och plats för mindre möblemang. Väl tilltaget kök med modern inredning i passande utförande som matchar huset och det bevarade serveringsskåpet samt skafferiet. I köket ryms matbord för ca 4 personer. Vardagsrummet med utsikt mot trädkronorna utger en harmonisk tillvaro, här har soffan en naturlig plats intill kakelugnen och säng samt förvaring i garderober har också sitt utrymme. Helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Du har sedan ett externt källarförråd att nyttja.

Välskött bostadsrättsförening med god ekonomi, de flesta renoveringarna gjorda och med en praktfull innergård som inte lämnar någon oberörd. God cykelförvaring, gemensam tvättstuga med torkrum, bastu, samlingslokal, övernattningsrum och snickarbod. Beläget i attraktivt kvarter med direkt närhet till stationen, affärscentrumet Kvarnen och allt vad stadskärnan har att erbjuda.

Välkommen på visning!

Intresseanmälan
Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Norrtäljegatan 9C, Kommande i Fålhagen, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad