Kommande bostad

Centrum, Uppsala

Norrtäljegatan 1A

  • price tag icon 2 900 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 095 000 kr Eller enligt ök
  • lamp and chair icon 1 rum och kök
area icon Yta
  • 36 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 900 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1975
Norrtäljegatan 1A

Fint renoverad 1:a med sovalkov, balkong och fantastisk vy över Uppsala skyline!

Välkommen till en mycket fin och trivsam 1:a där kvadratmetrarna fördelats väl, detta i kombination med vidsträckta fönsterpartier som bjuder på härligt ljusinsläpp och fantastisk vy över stadskärnan med Domkyrkan i fokus. Bostaden nås enkelt med hiss från markplan och redan i hallen slås du av det härliga ljusinsläppet. Här bor du på lugn, skyddad gård med direkt närhet till allt vad staden har att erbjuda och med bekvämt gångavstånd till Resecentrum.

Den yteffektiva planlösningen erbjuder hall med god förvaring, ljust och rymligt vardagsrum som utöver ge plats åt soffgrupp även rymmer tv-möbel samt ytterligare möblemang. Den rejäla sovalkoven rymmer bred säng om 180 cm. Köket har goda förvaringsmöjligheter i stilren inredning och matplats för minst fyra personer. Våtutrymmet är stamrenoverat under år 2024 och utrustat med badkar.

Man spenderar gärna mycket tid på den egna, rymliga balkongen i sydväst som fångar upp hela dagens bästa soltimmar och bjuder på magiska solnedgångar. Mycket inbjudande läge med vacker utsikt mot stadskärnan. Inunder tak med trall som bonar in och plats för både möblemang samt egna planteringar.

Välkommen till bostadsrättsföreningen Verdandigården med helt skyddad, grönskande gård. Föreningen har god ekonomi med låg belåning per kvadratmeter och det mesta inkluderat i månadsavgiften. I föreningens källarplan finns gott om gemensamma utrymmen att nyttja; tvättstuga, cykelförråd, samlingslokal, hobbyrum, bastu och övernattningsrum. i källarplan finns även förrådet om ca 5 kvm som hör till bostaden. Innergården ger en härlig idyllisk känsla med växtlighet som byter färg och skepnad med årstiderna, grillmöjligheter och gemensamma möbelgrupper att nyttja. Parkeringarna finns nära till hands på den egna gården och kötiden är kort.

På Norrtäljegatan bor man centralt alldeles invid Resecentrum vilket ger en perfekt pendlarmöjlighet både via buss och tåg eller bil då du även snabbt tar dig ut på E4:an för vidare transport. I närområdet finns affärshuset Kvarnen med bl a mataffär, apotek, systembolag och restauranger samt Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala Konsert och Kongress. Till fots tar du dig också med lätthet till allt annat city har att erbjuda.

Intresseanmälan
Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Norrtäljegatan 1A, Kommande i Centrum, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad