Såld

Fålhagen, Uppsala

Norrtäljegatan 1A

Slutpris: 2 550 000 kr

Norrtäljegatan 1A

Genomgångslägenhet i fint skick med direkt pendlarläge och inglasad balkong!

Med det perfekta pendlarläget bara ett stenkast från perrongen finner du denna rymliga 2:a! Äntligen är en av de populära lägenheterna i solida Brf Verdandigården till försäljning, ett boende precis mitt i stan men i ett lugnt kvarter!

Lägenhetens effektiva 66 kvadratmeter fördelar sig på entré med klinkergolv och plats för avhängning, fullt utrustat kök med stilrena materialval och matplats för ca 4 personer, stort sovrum med gott om utrymme för dubbelsäng och förvaring i garderober, vardagsrum med stora ytor för möblemang och utgång till inglasad balkong i solsäkert läge. Utöver detta finns våtutrymme med kakel och klinker, här finns duschhörna, wc och handfat.

Brf Verdandigården är en välmående föreningen med en stabil ekonomi och en låg belåningsgrad. Föreningen erbjuder sina medlemmar bekvämligheter så som garage (inom kort med möjlighet till laddstolpe), övernattningsrum, samlingslokal, hobbyrum och bastu. Mycket trevlig innergård med utemöbler och grill. På cirka 1 minuts promenad når du Uppsala Resecentrum för att ta dig vidare i landet. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag för att inte missa denna möjlighet!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Norrtäljegatan 1A, Såld i Fålhagen, Uppsala

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad