Kommande bostad

Fålhagen, Uppsala

Norrtäljegatan 15B

  • price tag icon 3 466 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 995 000 kr
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 52,3 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 466 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 av 4 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1944
Norrtäljegatan 15B

Underbar tvåa i attraktivt område, högst upp i huset med balkong i sydväst och utmärkt pendlarläge.

På Norrtäljegatan 15B finner ni denna charmiga två högst upp i huset. En lummig innergård med ett flertal planteringar i skiftande färger samt trädgårdsmöbler med grillmöjligheter. Läget är svårslaget, med närhet till Uppsalas stadskärna och dess rika utbud av restauranger, butiker och kulturella evenemang. Här bor du granne med Vaksala Torg, Uppsala Konsert & Kongress och flera träningsanläggningar. I lugna Fålhagen bor du med ett perfekt pendlarläge nära Resecentrum och med kort gångavstånd till citykärnan.

Planlösningen erbjuder hall med goda förvaringsmöjligheter, inbjudande och lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkong i sydväst mot lugn skyddad innergård och tack vare sitt höga läge får du ett utmärkt solläge som dessutom bjuder på fri utsikt mot bl.a. Uppsala domkyrkotorn. Sovrum med goda förvaringsmöjligheter i inbyggd garderob samt plats för t.ex. hemmakontoret. Charmigt och välplanerat kök med bra förvaring och matplats för ca 4 personer. Utöver detta finns ett helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin, handdukstork och golvvärme.

Byggnaden, som uppfördes 1944, är välskött och erbjuder gemensamma utrymmen som cykelförråd, bastu, samlingslokal, hobbyrum och tvättstuga med torkrum. Perfekt för dig som uppskattar att ha dessa bekvämligheter nära till hands.

Lägenheten är en del av Bostadsrättsföreningen Gillet nr 8, en förening med god ekonomi och låg avgift. Månadsavgiften på 3466 kr inkluderar värme, varm- och kallvatten samt bostadsrättstillägg, vilket ger dig en trygg och bekymmersfri boendesituation.

Två tillhörande förråd i källaren samt ett vindsförråd.

Intresseanmälan
Sofia Wictorsson
Ansvarig mäklare

Sofia Wictorsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Sofia

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Norrtäljegatan 15B, Kommande i Fålhagen, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad