Såld

Fålhagen, Uppsala

Norrtäljegatan 11A

Slutpris: 2 260 000 kr

Norrtäljegatan 11A

30-talspärla med balkong vänd mot grönskande park

Välkommen till Norrtäljegatan 11A och denna mycket charmig och välplanerad 1930-talslägenhet, belägen i välskött bostadsrättsförening på en av Fålhagens mest attraktiva adresser. Optimal planlösning som lämpar sig både för en eller två personer och med fint ljusinsläpp från fönster åt två väderstreck. Utsökt balkong i insynsskyddat och soligt läge vänd mot den grönskande St Göransparken.

Planlösningen fördelar sig på hall med gott om förvaring, sovrum med plats för dubbelsäng och garderober, rymligt kök med matplats framför fönster samt vardagsrum med utgång till balkong. Vidare finns badrum med tvättmaskin och sist, men inte minst den fantastiska balkongen. Lägenheten håller mycket gott skick och kan uppvisa flera tidstypiska 30-talsdetaljer såsom generös takhöjd, fönsterbänkar i sten, djupa fönsternischer samt vackra trägolv.

Brf Gösta är en mycket välskött förening med låg belåning och de stora underhållen bakom sig. Här bor du i en välskött förening med endast några minuters promenad till allt vad staden har att erbjuda. Resecentrum och affärshuset Kvarnen där du finner matbutik, apotek, systembolaget och mycket mer ligger endast ett stenkast bort. Varmt välkommen på visning!

Anna-Maria Norberg
Ansvarig mäklare

Anna-Maria Norberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anna-Maria

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Norrtäljegatan 11A, Såld i Fålhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad