Såld

Fålhagen, Uppsala

Norrtäljegatan 11 B

Slutpris: 2 750 000 kr

Norrtäljegatan 11 B

Högt läge med utsikt över gröna parker och vackra omgivningar i Fålhagen.

Nu finns tillfälle att förvärva en mycket charmig och välplanerad 2:a om 48 kvm, belägen i välskött bostadsrättsförening på en av Fålhagens mest attraktiva adresser. Optimal planlösning som lämpar sig både för en eller två personer.

Lägenheten är trevligt renoverad och här har flera av de tidstypiska detaljerna bevarats, bland annat vackra dörrar, fönsterbrädor i marmor samt trägolv.

Planlösningen erbjuder hall, separat sovrum med plats för säng och förvaring, välutrustat och modernt kök med matplats, luftigt vardagsrum med klädkammare samt utgång till balkong med markis i fint sydvästligt läge mot S:t Göransparken och stamrenoverat badrum med tvättmaskin. Genomgående fina ytskikt och en generös takhöjd på ca 2,7m.

Här bosätter du dig i ett perfekt läge med direkt närhet till Resecentrum, Uppsala city samt all tänkbar service att önska. Rakt utanför bostaden ligger vackra S:t Göransparken. Stabil och välhållen bostadsrättsförening med flera av de stora renoveringarna utförda och där mycket inkluderas i avgiften. Förvaring i tre förråd.

Anmäl ditt intresse redan idag, varmt välkommen på visning!

Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad