Såld

Luthagen, Uppsala

Norrlandsgatan 44 B

Slutpris: 2 560 000 kr

Norrlandsgatan 44 B

Välkomna till denna tvårummare i gott skick med balkong i fritt läge mot lugn innergård, belägen i Luthagens lugna och naturnära kvarter. Du bor med närhet till Ekonomikum och city.

Den tilltalande planlösningen fördelar sig på; välkomnande hall med inbyggd förvaring, fullt utrustat kök med spis, ugn, diskmaskin, kyl/frys och utmärkt matplats för ca 4 personer. Rymligt och ljust vardagsrum med plats för både soffgrupp och större matbord samt utgång till den mysiga balkongen i ett fritt och solsäkert söderläge mot den lugna innergården. Trevligt sovrum med ljusa ytskikt. Här finns utrymme för större säng och övrig önskad möblering samt två inbyggda garderober med överskåp för förvaring. Stamrenoverat badrum från 2015 med duschhörna, handdukstork och förberett för tvättmaskin.

Här bor du med promenadavstånd till stadskärnan och med närhet till affärer, restauranger, Ekonomikum och all tänkbar service. Naturen finner du runt knuten med Stabbyskogens populära elljusspår och grönområden. Området är lugnt och trivsamt med boende i alla åldrar.

Välskött bostadsrättsförening med god ekonomi och låga månadsavgifter.

Besök gärna föreningens hemsida på: http://www.tiunda40.se

En lägenhet som måste upplevas på plats! Välkommen hem.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Norrlandsgatan 44 B, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad