Såld

Luthagen, Uppsala

Norrlandsgatan 44 A

Slutpris: 3 000 000 kr

Norrlandsgatan 44 A

Ljus och fin lägenhet med ett fritt och insynsskyddat läge i Luthagen!

Välkommen till denna mycket ljusa och trevliga lägenhet om tre rum och kök, med balkong mot föreningen stora innergård. Belägen högst upp i huset på våning tre, med ett fritt och insynsskyddat läge. Här bor du på en centralt men också en lugn plats i populära Luthagen och är är nära granne till natur och promenadstråk.
Planlösningen är tilltalande och erbjuder en stor och välkomnande hall med gott om plats för avhängning och förvaring i garderober, golvet är bevarad slitstark terrazzo från husets ursprung. Ett ljust och modernt kök med all utrustning som kan önskas och plats för matbord. Ett rymligt vardagsrum med plats för både soff- och matgrupp samt en balkong i sydöstläge med fri utsikt över innergården. Till detta får du även två väl tilltagna sovrum med gott om förvaring i inbyggda garderober och ett helkaklat badrum med dusch och förberett för tvättmaskin. Lägenheten har gott om förvaring i flertalet garderober och är i genomgående fint och ljust skick.

Välskött bostadsrättsförening med god ekonomi och låga månadsavgifter där bl.a. bredband ingår. Under 2014-2015 utförde föreningen en omfattande stamrenovering av både avlopp, vatten och el. I föreningen finns även många gemensamma utrymmen såsom gym, tvättgarage, gästrum, festlokal, cykelförråd, barnvagnsförråd, garage, hobbyrum, och stora gräsytor med lekplats och grillmöjligheter.

I attraktiva Luthagen bor du i ett hemtrevligt område med centrala Uppsala samt Resecentrum med kort promenad-/ cykelavstånd. Flertalet förskolor och skolor samt Ekonomikum finns i det direkta närområdet. Lika nära har du härliga park- och grönområden som t ex Gjuteriparken, Tegnérparken, Ekonomikumparken och Stabby prästgård med elljusspår. På Mimmi-Ekholms plats finns även tillgång till mataffärer, restauranger, konditori, apotek, vårdcentral, gym och lekplatser.

Välkommen på visning!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Norrlandsgatan 44 A, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad