Såld

Luthagen, Uppsala

Norrlandsgatan 38 B

Slutpris: 2 450 000 kr

Norrlandsgatan 38 B

LJUS GAVELLÄGENHET I GENOMGÅENDE MYCKET GOTT SKICK MED STOR BALKONG!

Välkommen till denna ljusa och trevliga gavellägenhet i genomgående mycket bra skick som renoverats med varsam hand, samt där originaldetaljer bevarats. Bland annat återfinns höga socklar, taklister, treglasfönster i originalbågarna och el infälld i väggarna med dimmer i alla rum. Här bor ni högst upp i gårdshus på lugn gata. Bostaden erbjuder bl.a. en rymlig balkong/loggia med utekök i fritt och soligt sydvästläge mot hemtrevlig gårdsmiljö.

Planlösningen ger er entré/hall med gott om förvaring med inbyggda garderober, ett renoverat och mycket rymligt kök med stor matplats för sex personer, badrum med badkar och fönster, vardagsrum med utgång till loggian samt ett sovrum i ostört läge.

Stabil och välskött förening där de stora renoveringarna är utförda, däribland putsning av fasad, balkonger, tak, entréportar, trapphus och säkerhetsdörrar. Fin och solig gårdsmiljö med inbjudande grönytor, trädgårdsmöbler och grill. Här bor ni i ett lugnt och trivsamt område med en skön mix av nyare och äldre bostäder och med omedelbar närhet till bl a mataffär, förskola, skola samt motionsspår och skidspår i naturen runt Stabbyskogen. Gång- och cykelavstånd till stadskärnan samt flera av Uppsala universitets campusområden.

Klas Winter
Ansvarig mäklare

Klas Winter

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Klas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Norrlandsgatan 38 B, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad