Såld

Luthagen, Uppsala

Norrlandsgatan 20

Slutpris: 4 995 000 kr

Norrlandsgatan 20

Charmig 1910-talsvåning med fönster i fyra väderstreck och uteplats som totalrenoverats år 2016.

Sällsynt tillfälle att bli ägare till en charmig våning i stilrent 1910-talshus som genomgick en totalrenovering år 2016. Med bevarade tidstypiska detaljer som fungerande kakelugnar, stora spröjsade fönster och högt i tak kombinerat med moderna bekvämligheter är detta hemmet där historia möter nutid på ett fantastiskt sätt. Här bor du med gott om ljusinsläpp ifrån fönster i fyra väderstreck samt med en inbjudande utomhusplats som lockar till minnesvärda tillställningar, avkoppling och soliga stunder för en livsstil fylld av komfort och glädje.

Planlösningen fördelar sig på rymlig hall med gott om plats för avhängning och platsbyggd förvaring, stilrent påkostat vinkelkök med maskinell utrusning i form av Miele (samt vinkyl) och matplats intill fönster, rymligt vardagsrum med kakelugn, stort master bedroom med två ingångar, två sovrum i bra storlek varav det ena med kakelugn och utgång till den härliga uteplatsen. Ett stort badrum med badkar och tvättmöjligheter samt en gäst wc. Larm installerat och inbyggt surround system ingår. Garderober i sovrummet ingår.

Här bor du i ett tryggt område mitt bland Luthagens mysiga radhus- och villakvarter. Förskolor, skolor och flertal parker finns i närområdet. Inom några minuters promenad från bostaden finns restauranger, matbutik, samt fina strövområden och motionsspår i Stabbyskogen. På kort promenad- och cykelavstånd finner du citys utbud av restauranger, caféer delikatessbutiker, saluhall och universitetet.

Kontakta mäklaren för mer information!

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad