Kommande bostad

Luthagen, Uppsala

Norrlandsgatan 20

  • price tag icon 3 179 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
3 150 000 kr
  • lamp and chair icon 2.5 rum och kök
area icon Yta
  • 67 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 179 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1910
Norrlandsgatan 20

Charmig 2,5:a i 1910-talshus med tidstypiska detaljer och fungerande kakelugn!

Nu har du chansen att förvärva en charmig 2,5 på 67 kvm i ett elegant 1910-talshus, totalrenoverat 2016. Här möts tidstypiska detaljer som kakelugn, spröjsade fönster och högt i tak med moderna bekvämligheter, vilket skapar en unik och inbjudande atmosfär.

Planlösningen inkluderar en rymlig hall, stilrent vinkelkök med Miele-maskiner, fungerande kakelugn och matplats för större sällskap, vardagsrum med platsbyggda förvaringsskåp. Ett halvrum lämpar sig perfekt som kontorsdel, och det rymliga sovrummet erbjuder gott om förvaring. Bostaden har också ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter och ett inbyggt surroundsystem.

Belägen i ett tryggt område omgiven av Luthagens radhus- och villakvarter, har du nära till förskolor, skolor, parker och Stabbyskogens motionsspår. Inom några minuter finns restauranger, matbutiker och citys rika utbud av caféer, delikatessbutiker, saluhall och universitetet. Välkommen på visning!

Kontakta mäklaren för mer information!

Intresseanmälan
Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad