Kommande bostad

Luthagen, Uppsala

Norrlandsgatan 19

  • price tag icon 5 064 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
3 895 000 kr Eller enligt ök
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 91,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 064 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1946
Norrlandsgatan 19

Gavellägenhet belägen högst upp i 40-tals fastighet ritad av G Leche med mysig innergård. Öppen spis

Varmt välkomna till denna barnvänliga och ljusa gavellägenhet belägen i populära Luthagen med fungerande öppen spis! Bostadsrätten är belägen högst upp i fastighet från 40-talet ritad av Gunnar Leche!

Lägenheten präglas av 40-tals detaljer såsom den höga takhöjden om 2,7m och klassiskt parkettgolv. Planlösningen erbjuder en rymlig hall, stort kök med matplats och två sovrum samt ett vardagsrum. Här finns även ett rymligt badrum med både tvättmöjligheter och dusch. Lägenhetens balkong är belägen i ett soligt sydvästläge. Från köksfönsterna blickar du ut över föreningens lugna trädgård med vackra äppelträd.

Bostadsrättsföreningen är stabil med låga månadsavgifter och i källaren återfinns tvättstuga, snickarbod, cykelförråd och barnvagnsförråd. Lägenhetsinnehavarna nyttjar flera förråd varav det ena är på ca 20 kvm.

Som boende på Norrlandsgatan 19 finns närhet till Mimmi Ekholms plats med bl.a. Ica-affär, gym, restauranger och vårdcentral. I området finns även Coop, förskolor och skolor. Via ca 10 minuters promenad tar du dig till citykärnan. I området finns också Stabbyskogen med elbelyst skid- och motionsspår.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Intresseanmälan
Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Norrlandsgatan 19, Snart till salu i Luthagen, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad