Kommande bostad

Östra Orminge, Nacka

Norrholmsvägen 41

  • Radhus
5 650 000 kr
  • lamp and chair icon 5 rum och kök
area icon Yta
  • 137 m2 boarea
  • 22 m2 biarea
  • 121 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1979
Norrholmsvägen 41

Välplanerat och friköpt radhus i familjevänliga Östra Orminge

Nu har du chansen att förvärva denna perfekta familjebostaden i populära Östra Orminge.
Välplanerat och friköpt radhus i suterräng om 137 + 22kvm. Ett perfekt familjeboende med stora sovrum, bra förvaringsmöjligheter och nära till kommunikationer, skolor, butiker och natur. Huset ligger bra till på den bilfria innergården har en stor altan med direkt utgång till gräsmatta, omsluten av grönskande växter.

Detta friköpta radhus i tre plan har den optimala disponeringen för en familj. Här finner ni tre rymliga sovrum, tre kaklade badrum med golvburen värme, separat tvättstuga, kök med mycket arbetsyta och stora sociala ytor utomhus. Balkong i högt skyddat läge som nås från vardagsrummet och en generös altan på baksidan i med utgång till gräsmatta - Här kan du spendera fantastiska kvällar sent in på hösten och även tidig vår i den värmande eftermiddagssolen.

Välkommen att ringa mäklaren för att boka en visning och uppleva detta fantastiska boende på plats!

Intresseanmälan
Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Bostad

Ekonomi

Område

previous slide
next slide
Planlösning från Norrholmsvägen 41, Kommande i Östra Orminge, Nacka Planlösning från Norrholmsvägen 41, Kommande i Östra Orminge, Nacka Planlösning från Norrholmsvägen 41, Kommande i Östra Orminge, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad