Såld

Odensvi, Västerås

Norrbygatan 3A

Slutpris: 1 050 000 kr

Norrbygatan 3A

Renoveringsobjekt med dubbla balkonger på sjätte våningen i populär förening!

- Fin utsikt från sjätte våningen
- Dubbla inglasade balkonger
- Renoveringschans
- Populärt område och förening

Varmt välkomna till denna trivsamma 3 rok belägen på sjätte våningen i populära Brf Kolarhagen. Här har du ca 80,5 välplanerade kvadratmeter som fördelar sig över rymligt vardagsrum, ljust kök, två sovrum, helkaklat badrum med tvättmaskin samt två klädkammare vilket ger utrymme till gott om förvaring. I lägenheten föreligger renoveringsbehov.

Föreningen genomgår i dagsläget en omfattande renovering av fasad och balkonger vilket innebär att alla stora renoveringar är genomförda. Inga ytterligare renoveringar är planerade vilket gör att ni kan bo bekvämt ett bra tag framöver. Mycket välskött förening med många faciliteter för de boende till en mindre kostnad såsom övernattningslägenheter, samlingslokaler, bastu/relax och träningslokal. Utöver detta har de fantastiska grönområden som omsluts av byggnaderna med gott om plats för lek och picknickar.

På Odensvi bor du ett stenkast från Skiljebo centrum med matbutik, bibliotek, postombud och restaurang. Bussförbindelser finns även det på behändigt gångavstånd och på cykel når du smidigt Västerås city, lasarettet, MDU och tågstationen.

En fantastiskt trivsam bostad ni inte vill missa! Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

Moa Schanzer-Larsen
Ansvarig mäklare

Moa Schanzer-Larsen

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Moa

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Norrbygatan 3A, Såld i Odensvi, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad