Såld

Eriksberg, Uppsala

Norrbergsvägen 6

Slutpris: 9 750 000 kr

Norrbergsvägen 6

Stor villa i attraktiva Eriksberg med representativa utrymmen, dubbelgarage och carport!

Kommande försäljning med planerade visningar i slutet av augusti 2023. Kontakta mäklaren för mer information!

Mycket tilltalande souterrängvilla i ett attraktivt läge och med mycket goda utrymmen! Entrén till huset känns speciell tack vare den snygga svängda trappan och att det är öppet mellan våningarna. Stora sociala ytor med kök och vardagsrum i anslutning till varandra och med utgång till uterum. Vackert anlagd trädgård med stor altan i fint solläge och gott om plats för trevliga grillkvällar med många gäster. Många stora renoveringar genomförda.

Övervåningen erbjuder fyra sovrum, två renoverade badrum samt kök, matrumsdel, vardagsrum, uterum och utgång till altanen. Den vackra altanen ligger i bästa solläge och har plats för många gäster!

Bottenvåningen erbjuder stor entréhall, flera förvaringsutrymmen, en inredd gillestuga som idag används som tv-rum, gäst-wc intill hallen samt en stor tvättstuga. Ena badrummet på övervåningen har tvättnedkast till tvättkorgen i tvättstugan!

Martin Jansson
Ansvarig mäklare

Martin Jansson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Martin

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Norrbergsvägen 6, Såld i Eriksberg, Uppsala Planlösning från Norrbergsvägen 6, Såld i Eriksberg, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad