Såld

Vasastan, Stockholm

Norrbackagatan 25A

Slutpris: 2 880 000 kr

Norrbackagatan 25A

Välplanerad 1:a (möjlig 2:a) i populära Birkastan med stor potential!

Med ett eftertraktat läge i populära Birkastan finner ni denna välplanerade 1:a (möjlig 2:a).

- Perfekt läge i Vasastan
- Bra planlösning
- Rörstrandsgatan med fantastisk utbud av caféer och restauranger ett stenkast bort
- Mycket bra kommunikationer vid Sankt Eriksplan

Här finns alla möjligheter att skapa ditt egna drömboende. Föreningens underhållsplan innefattar badrumsrenoveringar som kommer att ske innan 2024 och som bekostas av föreningen.
Bostaden erbjuder ett vardagsrum med plats för soffgrupp, matbord och säng. Vidare disponerar bostaden ett kök samt ett badrum. I anslutning till vardagsrum finns en inbyggd garderob som skapar goda förvaringsmöjligheter. Här kan ni transformera en välplanerad lägenhet till en topplägenhet.

Här bor du i Sthlms kanske mysigaste område - omåttligt populära Birkastan - med sin underbara atmosfär. Här möts det bästa av två världar med ett stort utbud av välrenommerade krogar, restauranger och välsorterade mataffärer samtidigt som det är nära till härliga grönområden längs Karlbergskanalen och Karlbergs slott som bjuder på en avkopplande
miljö. Goda kommunikationer via alla tänkbara färdmedel inom kort gångavstånd - T-bana (St Eriksplan), bussar, flygbussar och inom räckhåll även Citybanan från Odenplan.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Norrbackagatan 25A, Såld i Vasastan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close