Såld

Vasastan - Birkastan, Stockholm

Norra Stationsgatan 111, 2 tr

Slutpris: 6 920 000 kr

Norra Stationsgatan 111, 2 tr

Ljus och välplanerad 4:a med inglasad balkong!

Ljus och välplanerad 4:a med inglasad balkong! Luftigt och hemtrevligt vardagsrum i öppen planlösning med köket och med härlig ljussättning genom de tre fönsterpartierna. Här ryms såväl större soffgrupp som matplats för 4-6 personer. Det stilrena köket ramar snyggt in rummets kortsida och har generöst med förvaring bakom vita fronter. Arbetsytan är perfekt för den matlagningsroade med extra utrymme på praktisk köksö. Här finns givetvis all maskinell utrustning man kan behöva. Intill ligger den inglasade balkongen med utrymme för bord, stolar samt odlingskrukor. De tre sovrummen ligger i rofyllt avsides läge och samtliga rymmer dubbelsäng och annat sängkammarmöblemang. Idag används ett av dessa som walk-in-closet men kan enkelt bli sovrum alternativt arbetsrum för den som behöver jobba hemifrån. Via den inre hallen når man det sobra helkaklade badrummet med både badkar och falldusch. Härligt vardagslyxigt med egen tvättmaskin! I hallen finns gäst-wc. Lägenheten har utmärkt förvaring i flertalet garderober i hallen, klädkammare samt tillhörande rymligt källarförråd (16 kubikmeter).

Upplev pulsen i Birkastan med ett brett utbud av trevliga restauranger och designbutiker. Vi äter mer än gärna på Birkastans pizzeria dit människor vallfärdar för den helt otroliga pizzan. Stanna till vid Mellqvist eller Bröd & salt för en kaffe och en riktigt god macka eller ät Stockholms bästa sushi på Raw på Rörstrandsgatan. Gillar du indiskt kan vi varmt rekommendera Shanti på Karlbergsvägen eller oxfiléplankan på Dalanisse - en riktig klassiker! För den shoppingsugna finns Västermalmsgallerian på andra sidan Sankt Eriksbron där de flesta butikskedjorna finns.Behagligt gångavstånd till Karlbergs Slott med vackra promenadstråk längs kanalen. På bekvämt promenadavstånd hittar du lugnet i Vasaparken, barnens favorit! Här finns flera lekplatser, trevliga picknickytor att vila sig på, minigolf och café - underbart för barnfamiljen! Är du sugen på en längre promenad kan du strosa Kungsholmen runt.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Norra Stationsgatan 111, 2 tr, Såld i Vasastan - Birkastan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close