Såld

Haga, Västerås

Norra skjutbanegatan 14E

Slutpris: 1 550 000 kr

Norra skjutbanegatan 14E

Topprenoverat på Haga!

Här finns möjligheten att förvärva en total renoverad, välplanerad och ljus lägenhet där det bara är att flytta in! Denna trerummare är smakfullt renoverad och erbjuder ett boende av mycket hög kvalitet. Planlösningen i den här lägenheten är optimal.

Den inbjudande och funktionella hallen ger ett hemtrevligt intryck av bostaden. Vidare finns ett rymligt och lättmöblerat vardagsrum samt ett nyrenoverat, funktionellt och stilrent kök med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Det större sovrummet är rogivande och stor och har plats för dubbelsäng. Utöver det finns ett mindre sovrum som kan nyttjas som exempelvis barnrum, gästrum eller kontor. Badrummet är nyrenoverat med toalett, dusch och kommod.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en stor och mysig inglasad balkong som höjer livskvaliteten för dig som boende. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder lättmöblerade ytor.

Välkommen att boka in er till visning!

Patrik Demir
Ansvarig mäklare

Patrik Demir

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Patrik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Norra skjutbanegatan 14E, Såld i Haga, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad