Såld

Oxbacken, Västerås

Norra Floragatan 24C

Slutpris: 2 210 000 kr

Norra Floragatan 24C

Bo centralt med utsikt över Västerås!

Välkommen att ta hissen upp till våning 4, kliva in och mötas av ca 73 välplanerade kvm och en hisnande utsikt!

Kök, matplats och vardagsrum är lägenhetens hjärta, här har du generösa fönster som både skapar ett fint ljusinsläpp men även ger dig en magnifik utsikt över Västerås och dess landmärken så som Skrapan, Stadshustornet och Aseatornet.
Fin inglasad balkong med förmiddagssol och utsikt ner mot stan, trädet utanför skapar insynsskydd och bjuder på fin grönska sommartid. Här kan du slå dig ner, avnjuta en kopp kaffe och bara vara, samtidigt som du har stadens puls bara ett stenkast bort. Två sovrum, båda i väldigt bra storlek, i separata delar av lägenheten skapar privata rum. Badrummet är stort, och här kan du om du vill även rymma tvättmaskin och torktumlare.

I närområdet finns livsmedelsbutik, apotek och vårdcentral. Här bor du med promenadavstånd till centralstationen, Mälaren och Djäkneberget. Fina promenadstråk och vackra vyer.

Till lägenheten hör 1 st källarförråd.
Föreningen är stabil och har god ekonomi.

Varmt välkommen på visning, anmäl dig och titta förbi. Denna ska upplevas på plats!

Anmälan till visning sker på widerlöv.se eller direkt till mäklare Ida Gissler på 0765519155 eller ida.gissler@hotmail.com.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Norra Floragatan 24C, Såld i Oxbacken, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad