Såld

Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm

Norra Agnegatan 38, 1 tr

Slutpris: 5 800 000 kr

Norra Agnegatan 38, 1 tr

Ljus och välplanerad minitvåa med sekelskiftesdetaljer, ett lugnt toppläge på Kungsholmen!

Ljus och välplanerad minitvåa med sekelskiftesdetaljer. Absolut toppläge på nedre Kungsholmen. Låg avgift i stabil, äkta förening med låg belåning 1 662 kr/kvm. Stora, eleganta fönsterpartier ger bra ljusinsläpp. Sekelskiftescharm med högt i tak (ca 3,0 m), stuckatur, speglade dörrar och vackra trägolv. Stilrent kök med matplats och kvalitativa vitvaror. Trivsamt vardagsrum med plats för soffgrupp, matplats eller önskvärd inredning. Helkaklat badrum med smakfulla materialval och golvvärme. Stort rofyllt sovrum med bra förvaring i form av garderobssektion. För extern förvaring finns ett rymligt källarförråd om ca 4-5 kvm. Stilfull fastighet anno 1906 med vackert trapphus och hiss.

Absolut toppläge på Kungsholmen, ett stenkast från populära Kungsholmstorg. På gatan ligger bland annat de populära restaurangerna Agnes, Tabbouli och Claro!. Här bor du med direkt närhet till såväl natur som stadspuls. Gångavstånd till den shoppingtäta Drottninggatan som även har ett stort utbud av caféer och restauranger. Populära Hötorget och Hötorgshallen med bio, saluhall och restauranger når du med endast en kort promenad. Attraktiva Norr Mälarstrand och Riddarfjärdens vatten och båtliv rakt ner för gatan. I området finns många populära restauranger såsom Rådhusbaren, Mälarpaviljongen, Orangeriet och Pontonen. Grönskande Kronobergsparken, Rålambshovsparken och Pontonjärparken inom kort gångavstånd. Kungsholmstorg har ett rikt utbud av service, restauranger, caféer och shopping. Här erbjuds även ett stort utbud av skolor såsom Eiraskolan, Kungsholmens Gymnasium och flertalet förskolor. Även närhet till flertalet stora matbutiker så som Ica kvantum, restauranger, Sats och Systembolag. Ypperliga kommunikationer med bussar samt närliggande T-bana Rådhuset. Inom ett par minuters promenad når du Fridhemsplan och Västermalmsgallerians fulla utbud av service och flertalet butiker. Vid Fridhemsplan finns utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer och bussar som tar dig till stadens alla hörn. För den motionsintresserade finns flertalet träningsanläggningar och för att inte glömma den trevliga löprundan runt Kungsholmens strandlinje.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Norra Agnegatan 38, 1 tr, Såld i Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm Planlösning från Norra Agnegatan 38, 1 tr, Såld i Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad