Till salu

Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm

Norr Mälarstrand 96, 2.5 tr

Nästa visning
calendar icon söndag 3 december 13:00 - 13:45
8 395 000 kr
area icon Yta
  • 82,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 377 kr/mån
floors icon Våning
  • 2.5 av 7 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1939
Norr Mälarstrand 96, 2.5 tr

Fungerande öppen spis och balkong i västerläge!

Öppen spis // Balkong i västerläge // Två wc // Takterrasser i föreningen // Rikligt ljusinsläpp // Tidstypiska detaljer // Tvättmaskin // Välskött förening på Norr Mälarstrand

Med toppläge på nedre Kungsholmen hittar du denna öppna och välplanerade lägenhet med en balkong i västerläge. Här bor du med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. De generösa fönsterpartierna gör att lägenheten upplevs, som mycket ljus. Köket är renoverat i samma tidsanda som fastigheten med inslag av dagens kvalitativa vitvaror, som exempelvis en integrerad diskmaskin, ugn med ånga. I anslutning till köket har du plats för ett stort matsalsbord samt soffgrupp. Du bjuds på en hög mysfaktor genom den fungerande öppna spisen. Renoverat badrum med golvvärme och badkar. Det finns dessutom en gäst WC samt plats för en arbetshörna med skrivbord. Bostaden har två bra sovrum och mycket bra förvaringsmöjligheter med Elfainredning. Vidare har du flera tidstypiska detaljer, såsom en vacker ekmönstrad fiskbensparkett och generösa fönsterpartier.

Föreningen är mycket välskött och har två takterrasser att utnyttja. Dessutom har föreningen amorterat 2 miljoner under året. Förhoppningen är att de ska kunna konvertera en av de två hyresrätterna till en bostadsrätt under 2024, vilket i så fall kommer att ge ett rejält kapitaltillskott till föreningen.

Här bor du med direkt närhet till såväl natur som stadspuls. Intilliggande Rålambshovsparken med populära Smedsuddsbadet bjuder på trevligt parkliv och Norr Mälarstrand erbjuder härliga promenadslingor utmed Riddarfjärden. Inom ett par minuters promenad når du Fridhemsplan med fullt utbud av service och flertalet butiker. I området finns många populära restauranger såsom Mälarpaviljongen, Orangeriet och Pontonen under sommarhalvåret. Är du sugen på en fika är Petité France ett guldkorn som inte bör missas. För den motionsintresserade finns flertalet träningsanläggningar och för att inte glömma den trevliga löprundan runt Kungsholmens strandlinje. Vid Fridhemsplan finns utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer och bussar som tar dig till stadens alla hörn.

Visningar

Föranmäl dig gärna via Widerlövs hemsida. Välkommen på visning! söndag 3 december, 13:00 - 13:45
Anmäl mig
Ansvarig mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Norr Mälarstrand 96, 2.5 tr, Till salu i Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad