Såld

Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm

Norr mälarstrand 86

Slutpris: 14 900 000 kr

Norr mälarstrand 86

Representativ våning med balkong mot fridfull gård och attraktivt läge!

Presenterar en ljus och ytterst välplanerad 20-talslägenhet om 149 kvadratmeter i mycket bra skick. Här trivs man från första stund med tidstypiska attribut som vackert fiskbensmönstrad ekparkett, djupa fönsternischer med spanjoletter, tjusiga takrosetter och en öppen spis. Stora eleganta fönster i två väderstreck tillsammans med den generösa takhöjden skapar ljus, rymd och en härlig atmosfär i hela bostaden. Vardagsrummet omfattas av generösa sociala ytor med vacker utsikt över Riddarfjärdens glittrande vatten och Västerbron. Möjlighet finns att dela av rummet för ett extra sovrum. Stilrent kök med exklusiva materialval från Lidhults samt dubbla integrerade kyl och frys. Här nås den härliga balkongen som vetter mot föreningens trivsamma innergård. Vidare disponerar bostaden två ordentliga sovrum med goda förvaringsutrymmen. Badrum med smakfulla materialval och tvättmaskin för er bekvämlighet. Belägen i en stilfull fastighet anno 1927 med vackert trapphus och hiss. Välskött äkta förening med låg belåning. För medlemmarna finns tvättstuga, utrymme för barnvagnar/cyklar och en gemensam innergård med utemöbler och grillmöjligheter. Sammantaget en enastående bostad på Kungsholmen med fina förutsättningar att bo länge.

Här bor ni intill Norr Mälarstrands promenadstråk som med närhet till Rålambshovsparken som sommartid förvandlas till en grönskande oas med möjlighet för sol och bad vid populära Smedsuddsbadet. Vyn från Norr Mälarstrand över Riddarfjärden kan man aldrig tröttna på och Kungsholmen runt är en klassisk runda både för motionären eller barnvagnspromenaden. Ett rikt utbud på restauranger finns i närheten såsom Orangeriet, Mälarpaviljongen och Petite France. Med ett par minuters promenad når du Fridhemsplan med ett fullt utbud av service, butiker och kommunikationer med två tunnelbanelinjer och bussar längs med stadens alla hörn.

Varmt välkommen på vising!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Norr mälarstrand 86, Såld i Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm Planlösning från Norr mälarstrand 86, Såld i Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close