Såld

Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm

Norr mälarstrand 52, 7tr

Slutpris: 18 000 000 kr

Norr mälarstrand 52, 7tr

Magisk utsikt- Två kungsbalkonger- Öppenspis- Genomgående planlösning

Högst upp i huset väntar en väldisponerad femrummare med två kungsbalkonger och en hänförande utsikt över Riddarfjärden, Södermalm och Långholmen. Ett drömhem som har totalrenoverats 2019 med stilrena materialval och ljus färgsättning. Här trivs man från första stund med tidstypiska attribut såsom vackert fiskbensmönstrad ekparkett, takrosett, serveringsskåp och en fungerande öppen spis. Genomgående planlösning med stora eleganta fönster som släpper in rikligt med ljus och tillsammans med takhöjden på ca tre meter en härlig rymd. Väl tilltaget vardagsrum med matsal i anslutning som skapar god ytor för umgänge och samvaro. Smakfullt kök med god förvaring och full maskinell utrustning. Vidare disponerar bostaden tre sovrum i bra storlek, stilrent helkaklat badrum utrustat med badkar, gäst-wc och separat utrymme med tvättpelare. Sammantaget en enastående bostad på Kungsholmen med fina förutsättningar att bo länge.

Här bor ni intill Norr Mälarstrands promenadstråk som med enkelhet tar er till Rålambshovsparken som sommartid förvandlas till en grönskande oas med möjlighet för sol och bad. Vyn från Norr Mälarstrand över Riddarfjärden kan man aldrig tröttna på och Kungsholmen runt är en klassisk runda både för motionären eller barnvagnspromenaden. Ett rikt utbud på restauranger finns i närheten såsom Orangeriet, Mälarpaviljongen och Petite France. Kungsholmstorg nås runt hörnet med Ica, systembolag, apotek och all tänkbar service. I området finns ett stort utbud av skolor såsom Eiraskolan, Kungsholmens Gymnasium och flertalet förskolor som exempelvis Mullbäret, Myntet och Pilen. I krokarna finns även flera lekplatser, till exempel vid Kungsholms hamnplan eller Kronobergsparken. Kommunikationerna mycket goda med tunnelbanans blå linje vid Rådhuset. Här finns också ett flertal busslinjer som till exempel buss 3, 54 och 61. Eller ta en promenad ner för Hantverkargatan eller Norr Mälarstrand förbi Stadshuset och över stadshusbron och du är vid centralen på några minuter.

Varmt välkomna på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Norr mälarstrand 52, 7tr, Såld i Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad