Såld

Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm

Norr Mälarstrand 52, 6tr

Slutpris: 17 000 000 kr

Norr Mälarstrand 52, 6tr

Magisk utsikt- Balkong- Öppen spis - Genomgående planlösning

Välkommen till detta spektakulära boende näst högst upp i huset. En väldisponerad fyrarummare i högsta standard väntar med en balkong och en oslagbar utsikt över Riddarfjärden, Landstingshuset, Södermalm och Långholmen.

År 2021 genomgick detta drömhem en totalrenovering som tog det till helt nya höjder. Stilrena materialval och en sober färgsättning skapar en modern och tidlös atmosfär. Platsbyggda lösningar och påkostade detaljer genomsyrar hela våningen. Trivseln infinner sig från första stund, med detaljer såsom den vackra fiskbensmönstrade ekparketten och en funktionell öppen spis som ger en känsla av hemtrevnad.

Planlösningen är genomgående och rymd är nyckelordet. Stora eleganta fönster släpper in en flod av naturligt ljus och tillsammans med den generösa takhöjden skapas en härlig känsla av rymd. I det generösa vardagsrummet finns en integrerad matsal som ger gott om plats för socialt umgänge och mysiga stunder.

Köket från Sjöö Fabriksbolag är platsbyggt och är en smakfull pärla med gott om förvaring och komplett maskinell utrustning från exklusiva Gaggenau. Här kan du utforska dina kulinariska talanger och skapa minnesvärda måltider.

Bostaden rymmer även tre rymliga sovrum som erbjuder en perfekt oas för avkoppling och återhämtning. Det stilrena och exklusiva badrummet och den praktiska gäst-WC:n med dusch är ytterligare bevis på den genomgående höga standarden som präglar detta hem.

Sammantaget kan denna bostad endast beskrivas som en enastående pärla i internationell klass. Här finns alla förutsättningar för ett långt och lyckligt boende.

Här bor ni intill Norr Mälarstrands promenadstråk som med enkelhet tar er till Rålambshovsparken som sommartid förvandlas till en grönskande oas med möjlighet för sol och bad. Vyn från Norr Mälarstrand över Riddarfjärden kan man aldrig tröttna på och Kungsholmen runt är en klassisk runda både för motionären eller barnvagnspromenaden. Ett rikt utbud på restauranger finns i närheten såsom Orangeriet, Mälarpaviljongen och Petite France. Kungsholmstorg nås runt hörnet med Ica, systembolag, apotek och all tänkbar service. I området finns ett stort utbud av skolor såsom Eiraskolan, Kungsholmens Gymnasium och flertalet förskolor som exempelvis Mullbäret, Myntet och Pilen. I krokarna finns även flera lekplatser, till exempel vid Kungsholms hamnplan eller Kronobergsparken. Kommunikationerna mycket goda med tunnelbanans blå linje vid Rådhuset. Här finns också ett flertal busslinjer som till exempel buss 3, 54 och 61. Eller ta en promenad ner för Hantverkargatan eller Norr Mälarstrand förbi Stadshuset och över stadshusbron och du är vid centralen på några minuter.

Välkommen till din nya livsstil. Välkommen till Kungsholmen. Välkommen hem.

Ansvarig mäklare

Erik Lundkvist

Reg. fastighetsmäklare, försäljningschef Läs mer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Norr Mälarstrand 52, 6tr, Såld i Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad