Såld

Skuru, Nacka

Nornornas väg 3B

Slutpris: 11 100 000 kr

Nornornas väg 3B

SKURU - Lättskött, centralt och bra skick!

Lättskött hus med perfekt planlösning! Entréplan erbjuder stora öppna ytor med generösa fönster och utgång till trädgård och altan. Härligt kök med matplats och vardagsrum i direkt anslutning. Fyra sovrum en halvtrappa upp, skönt privat, men ändå nära. En halvtrappa ner finns stora gillestugan, förvaring, tvättstuga och bastu. Två helkaklade badrum. Bergvärme från 2019. Här kan ni flytta rakt in och senare utveckla saker utifrån ert tycke och smak. Perfekt för en aktiv familj som vill ha nära till allt.

- Braskamin
- Bergvärme ger låg driftskostnad
- Garage
- Lättskött tomt
- 4 sovrum
- Två badrum
- Nära busshållplats
- Nära badplats, fotbollsplan och havet

Lugnt område med närhet till allt! Skuruparken och Nyckelviken erbjuder sköna naturpromenader och barnen har nära till Skuru IP. På kort promenadavstånd finns Skurusundet, mysiga Bastusjön, Nyckelviken, Skuru IP och Skuruparken. Här finns chansen att leva ett aktivt liv med naturen ända inpå huset. Det finns flertalet båtklubbar i området, så här finns säkerligen chansen till en närbelägen båtplats för den som önskar.

Bosätter du dig i Skuru bor du i ett villakvarter som verkligen gör vardagslivet bekvämt och givande för hela familjen. Med bil tar du dig in till stan på cirka 15 minuter. Väljer du hellre cykel som färdmedel så är det minst lika smidigt som bil att via fin cykelväg ta sig in till city. Busshållplatsen ligger bara någon minut bort. Hit ska ni flytta om ni vill njuta av ett trevligt bostadsområde, granne med skog och vatten, men ändå stan nära.

Säljarnas egna ord om huset: "Efter många underbara år här i huset är det dags för oss att säga adjö till vårt älskade hem och låta nästa familj skapa sina egna minnen. Det rymliga och ljusa vardagsrummet har varit navet för våra familjekvällar och de mysiga helgfrukostarna på altanen kommer vi minnas för alltid. Vi som stor familj har haft gott om utrymme med fyra rymliga sovrum och den mysiga gillestugan som har varit den ultimata samlingsplatsen för ungdomar att umgås, spela spel, filmkvällar och ha kul. Husets generösa planlösning har en öppen och välkomnande känsla där det finns plats för alla och även för lugn och ro när det behövs. Köket är hjärtat i vårt hem med gott om förvaringsutrymme. En dröm för alla som älskar att laga mat och umgås. Så varför inte komma på visning och uppleva själv!"

Maria Fjellner
Ansvarig mäklare

Maria Fjellner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Maria

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Nornornas väg 3B, Såld i Skuru, Nacka Planlösning från Nornornas väg 3B, Såld i Skuru, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad