Såld

Kungsholmen, Stockholm

Nordenflychtsvägen 69, 5 tr

Slutpris: 6 175 000 kr

Nordenflychtsvägen 69, 5 tr

Hörnlägenhet med grönskande utsikt och rymlig balkong högt upp i huset! 5 tr

Varmt välkomna till denna fina hörnlägenhet med grönskande utsikt och rymlig balkong högt upp i huset! Här har ni ett perfekt planerat boende med två rymliga sovrum, helkaklat badrum med tvätt- och torkmaskin, klädkammare och ett väl utrustat kök för den matlagningsglade. Bostaden har en social och öppen planlösning mellan matplats och vardagsrum. Den härliga balkongen mot parken blir en förlängning av vardagsrummet – en perfekt plats för middagar och andra tillställningar i det större sällskapet.

I föreningen finns garageplatser för endast 1500 kr, bastu, tvättstuga, gästlägenhet och gemensamhetslokal. Föreningen har en mycket god ekonomi som har tillåtit avgiftssänkning senaste två åren, samt en amortering om 4,8 mkr under 2018 samt 6,1 mkr under 2019. I avgiften ingår värme, VA, tv, bredband och bostadsrättstillägg. För ytterligare förvaring har ni även ett stort källarförråd.

Här bor ni i trivsamma kvarter med bekvämligheter såsom Ica Maxi runt hörnet, apotek, systembolag, flertalet gym, restauranger och caféer. I området finns skolor och förskolor, samt närhet till grönska och vatten med badmöjligheter. Ni har dessutom mycket goda kommunikationer med flertalet busslinjer, samt Stadshagens och Kristinebergs tunnelbana.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad