Såld

Stockholm

Nordenflychtsvägen 64, 11 tr

Slutpris: 4 000 000 kr

Nordenflychtsvägen 64, 11 tr

Elegant bostad högt upp i huset med exklusiva detaljer, låg avgift och lediga garageplatser!

Elegant bostad med exklusiva och smakfulla detaljer, låg avgift och garage! Bostaden har en smakfull mix av det skandinaviskt blonda med vitpigmenterad ask och ljusa ytor, och orientaliskt inslag som spännande Marrakechplattor som punktvis accentuerar golven i hall, kök och badrum. Vardagsrummet får vacker ljussättning genom sitt generösa fönsterparti och helglasade dörr som leder ut till balkongen. Rummet kan möbleras med större soffgrupp för såväl avkopplande som sociala stunder. Man får även en rofylld och enskild sovavdelning med plats för dubbelsäng och garderobsvägg. Balkongen är perfekt för stunder att njuta av varma kvällar och långa sköna helgfrukostar. Med direktingång till köket blir det enkelt att fylla på om något saknas. Köket är exklusivt med genomtänkta lösningar, material av yppersta klass och med maskinell utrustning av hög standard. Via hallen kommer man in i det helkaklade badrummet som är utrustat med badkar med såväl falldusch som handdusch och som har inbyggd tvättpelare bakom sobra dörrar. Bostaden har utmärkt förvaring i inbyggd garderob i hallen, platsbyggda garderober med överskåp i hall och intill sovavdelningen samt i tillhörande källarförråd.

Brf Etaget är en välskött förening med låg avgift och med gemensamma utrymmen som är perfekta för den som tycker om att umgås med familj och vänner. Här finns innergård med utemöbler och grillmöjligheter, en stor läcker takterrass om 300 kvm alldeles intill lägenheten med grillmöjligheter och bokningsbart kök där man kan förbereda middagar för större sällskap och föreningen planerar för att installera en gästlägenhet för den som har övernattande gäster långväga ifrån. Ett extra plus är att föreningen har garage som just nu inte har någon kö. Här bor man med alla de superlativ som man bara kan tänka.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad