Såld

Norby, Uppsala

Norbyvägen 80A

Slutpris: 6 700 000 kr

Norbyvägen 80A

Charmig 30-tals villa med ett av Norbys bästa lägen.

Husets entréplan erbjuder möblerbar hall med passage-rum med kamin och ett snyggt välutrustat kök med stora arbetsytor. Intill köket har ni ett stort matrum med plats för många gäster, även utgång till trädgården.
Vidare finns umgänges yta i ett rymligt vardagsrum med braskamin som förutom extra värme även höjer mysfaktorn i huset, rummet med burspråk kan med fördel användas som arbetshörna med utsikt över den egna grönskande trädgården med vackra perenner. Vidare på entréplan finns ett badrum med badkar.
Övre plan erbjuder hall med förvaring, fyra sovrum, ett duschrum samt en toalett. Källarvåningen har ett stort sovrum, tvättstuga med förvaring samt flera förråd med gott om förvaring.

Bilplats för 2 bilar under carport samt ytterligare plats för fler bilar på uppfarten. Den mysiga trädgården inbjuder till härliga grillkvällar, sittplatser på flera ställen och lekyta på gräsmattan.

Norby är ett lugnt och familjevänligt område som ligger ca 3 km väster om Uppsala centrum, intill Hågadalen-Nåstens naturreservat och Stadsskogen. Några minuters promenad bort så finner ni fantastiska utflyktsmöjligheter, elljusspår, utegym och upplysta motionsstigar som under vintertid förvandlas till skidspår. För den träningsintresserade finns Friskis & Svettis nära till hands vid Ekeby bruk eller USIF Arena, med gym, tennis- och padelbanor ett stenkast bort i Rosendal. Boendet ligger nära både Svamptorget och Västertorg där ni har service som matbutiker, restauranger, apotek och vårdcentral mm. För barnfamiljer finns förskolor och skolor upp till högstadium. Några att nämna är Småfolkets Förskola, Eriksbergs- och Hågadalsskolan. Bussförbindelserna är goda och bussen går regelbundet från Norbyvägen precis utan för fastigheten.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Norbyvägen 80A, Såld i Norby, Uppsala Planlösning från Norbyvägen 80A, Såld i Norby, Uppsala Planlösning från Norbyvägen 80A, Såld i Norby, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad