Såld

Sommarro, Uppsala

Norbyvägen 75 A

Slutpris: 2 350 000 kr

Norbyvägen 75 A

Inbjudande 2,5:a på fint gavelläge; bl a extra takhöjd, nyrenoverat våtrum och balkong i väster!

Bostaden är belägen en halvtrappa upp på gavel och är inredd i ljusa kulörer med dekorativa fondväggar som bonar in, maximal ljusspridning från de många fönstren i olika väderstreck, till det platsbyggd förvaring och sedan extra takhöjd om 2,7 meter för bästa känsla av rymd. De dagar ni vill maxa utelivet ska ni slå er till ro i en bekväm stol och ta tillvara sommarens sköna stunder på den egna balkongen i väster med härlig vy över skogsglänta!

Här erbjuds de allra bästa förutsättningarna för att ni snabbt ska trivas och känna er som hemma! Vad sägs om väl tilltaget vardagsrum som rymmer både soffgrupp och ytterligare möblemang? Utöver det ett rejält sovrum med platsbyggd klädförvaring, kök med den platsbyggda originalinredningen bevarad samt uppfräschad och matplats invid fönster som låter er blicka ut mot Stadsskogen, möblerbar hall med förvaringsmöjligheter och stort, helkaklat våtutrymme renoverat av fackman år 2020 med dusch och installerad tvättmaskin.

Välmående bostadsrättsförening med många av de större renoveringarna gjorda utan att man behövt påverka månadsavgifterna märkbart och låg belåning per kvadratmeter. Lediga parkeringsplatser, god extern förvaring i två till bostaden hörande källarförråd, grönskande innergård med grill och utemöbler att nyttja sommartid, gemensam tvättstuga med torkrum och cykelförråd. Här bor ni omgiven av naturen och lugnet utan att ge avkall på närheten till service och Uppsala stadskärna, tre populära restauranger runt husknuten, endast 300 meter till Västertorg med bl a mataffär och restaurang. Lättillgängliga parkeringsmöjligheter för både boende och gäster, nära busshållplats, förskola och skola, nära Ekeby med stora träningslokaler, vårdcentral, bibliotek och behagligt cykelavstånd till citykärnan. Intilliggande Hågadalen och Stadsskogen erbjuder dessutom ett rikt friluftsliv med bl a trevliga promenadstråk, joggingspår, svampplockning och skidspår vintertid.

Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Norbyvägen 75 A, Såld i Sommarro, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad