Kommande bostad

Sommarro, Uppsala

Norbyvägen 73A

  • price tag icon 3 081 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 1 rum och kök
area icon Yta
  • 42 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 081 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1946
Norbyvägen 73A

Ljus och trevlig etta med bra planlösning och fantastisk balkong, i natur- och citynära Sommarro!

I hemtrevliga Sommarro, med direkt närhet till natur och kort avstånd till Uppsala centrum får du nu möjlighet att förvärva denna ljusa och fina 1 rum och kök i välskött 40-tals fastighet. En mycket smakfull lägenhet med bra planlösning, i modernt och tilltalande skick. Lägenheten inrymmer en inbjudande hall med garderobsförvaring, ett vackert kök som har renoverats, men med original 40-tals charmen i behåll och plats för matgrupp intill fönster, ljust och luftigt rum som rymmer både din stora soffa och en säng, en balkong riktad mot sydväst med inbyggd balkongsoffa samt ett helkaklat badrum med badkar. Genomgående trevliga golv i lägenheten såsom parkett golv i både kök och allrum. Tillhörande lägenheten finns förvaringsmöjligheter i två källarförråd.

Boende i föreningen erbjuds bl a tillgång till cykelförråd, hobbyrum samt välskötta och lummiga innergårdar med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter

Med detta toppenläge i Sommarro får ni smidigt promenad- och cykelavstånd till stadskärnan och resecentrum och bussförbindelser finns ca 1 minut promenad från huset. I närheten hittar ni också bl a Blåsenhus, BMC, Akademiska sjukhuset och flera restauranger, även Ekonomikum och Engelska parken når ni smidigt. I Stadsskogen och Hågadalen som ligger precis intill finns fina motions- och promenadstråk.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare redan idag!

Intresseanmälan
Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Norbyvägen 73A, Snart till salu i Sommarro, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad