Såld

Kåbo, Uppsala

Norbyvägen 49

Slutpris: 10 000 000 kr

Norbyvägen 49

Stor fastighet i Kåbo uppdelad i tre lägenheter och källarvåning.

Längs med Norbyvägen erbjuds nu en stor fastighet uppdelad i tre stycken separata lägenheter och källare, optimalt för dig som antingen vill nyttja en av lägenheterna själv och hyra ut de andra, alternativt hyra ut alla enheter.

Entréplan består av två lägenheter var av den ena om fem rum och kök samt en lägenhet med ett rum och kokvrå. Planlösningen i den stora lägenheten erbjuder entré med utgång till uteplats, stort vardagsrum, matsal, kök och tre stycken sovrum. Här finns även badrum med badkar. Den mindre lägenheten har ett allrum, kokvrå och wc.

Planlösningen på övre plan erbjuder en lägenhet om 5 rum och kök, i form av entré med utgång till terrass med ljuvlig utsikt över kungsgärdet, stort vardagsrum, matsal, kök och tre stycken sovrum. Här finns även fräscht badrum med dusch.

I källarplan erbjuds stort garage, wc, tvättstuga med bastu och dusch, samt flera rum att disponera efter önskemål. Fastigheten har även tre stycken separata elmätare.

Som boende på Norbyvägen 49 bor du med en mycket trevlig skyddad tomt på baksidan av huset, med sol i princip hela dagen. På fastigheten finns även ett garage med separat förrådsdel. Här bor du i ett lugnt läge med direkt närhet till Stadsskogens härliga natur, Uppsala centrum och all tänkbar service att önska.

Kontakta ansvarig mäklare idag för att boka visning.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Norbyvägen 49, Såld i Kåbo, Uppsala Planlösning från Norbyvägen 49, Såld i Kåbo, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad