Såld

Sommarro, Uppsala

Norbyvägen 46G

Slutpris: 3 000 000 kr

Norbyvägen 46G

Modern tvåa med fantastisk planlösning, med närhet till både city och natur!

Tillfälle att förvärva en mycket trevlig och modern lägenhet, lugnt belägen med Stadsskogen runt knuten. Här finner du ett mycket bekvämt boende med hiss från markplan i en lägenhet med tilltalande planlösning. Bostaden fördelar sig på öppna ytor med vardagsrum och kök, som avgränsas med en köksö, ett rum som lämpar sig väl för umgänge. Från vardagsrummet når du även lägenhetens mysiga delvis inglasade balkong med plats för större soffgrupp. Vidare finns ett rymligt och fräscht badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare samt ett sovrum med praktisk klädkammare. Här har du en väldigt ljus lägenhet större delen utav dagen, tack vare generöst med fönster i tre olika väderstreck.

Inte mer än tio minuter från stadskärnan ligger Sommarro, ett lugnt bostadsrättsområde med lummiga gårdar. Här har du närhet till både UAS, BMC men även friluftsområden vid Hågadalen-Nåstens naturreservat och vackra Stadsskogen. Butiker och närservice finns samlade vid eller i anslutning till Västertorg. Du hittar även ett flertal populära kvarterskrogar i området. Detta är ett perfekt område för den som vill ha city på ett bekvämt avstånd, men enkelt vill kunna komma ut i naturen.

Välkomna på visning!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Norbyvägen 46G, Såld i Sommarro, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad