Såld

Sommarro, Uppsala

Norbyvägen 46E

Slutpris: 4 300 000 kr

Norbyvägen 46E

Rymlig 3:a i Sommarro med 2 balkonger!

Välkommen till denna trevliga lägenhet med 2 balkonger och lugnt belägen med Stadsskogen runt knuten. Här finner ni ett mycket bekvämt boende med hiss från markplan i en lägenhet med tilltalande planlösning och en generös takhöjd om 2,6 m. Bostaden rymmer öppna ytor med vardagsrum och kök i ett som lämpar sig väl för umgänge. Här når ni även lägenhetens mysiga balkong som vetter mot trevliga Stadsskogen. Vidare finns ett fräscht badrum. Två rymliga sovrum, ena sovrummet har en balkong mot framsidan av huset.

Lägenheten har ett förråd i källaren.

Inte mer än tio minuter från stadskärnan ligger Sommarro, ett lugnt bostadsrättsområde med lummiga gårdar. Här har du närhet till både UAS, BMC men även Hågadalen-Nåstens naturreservat och vackra Stadsskogen, vilka erbjuder gott om friluftsområden sommar som vinter. Butiker och närservice finns samlade vid eller i anslutning till Västertorg. Du hittar även ett flertal populära kvarterskrogar i området. Detta är ett perfekt område för den som vill ha city på ett bekvämt avstånd, men enkelt vill kunna komma ut i naturen.

Säljaren berättar;
”Under kalla vinterdagar öppnar ni garageporten med ett knapptryck från värmen i elbilen (laddmöjlighet finns) och kör in i garaget. Hissen tar barnvagn, matkassar, ungar, frugan och allt annat till rätt våning.

Där hittar ni 87 moderna och välplanerade kvadratmeter med 3rok i öppen planlösning. Två stora balkonger med plats för soffgrupp, matgrupp, grill, planeringar, leksaker mm. Den ena balkongen i direkt anslutning till stadsskogen.

För de med intresse för trädgård kan ni leva ut tillsammans med andra med gröna fingrar i ”trädgårdsgruppen”. Gillar ni att träna och hålla kroppen igång. Gym finns i fastigheten!
När magen kurrar och inspirationen vid spisen är 0 finns fler fina restauranger på krypavstånd.

Här i en av Uppsalas mest uppskattade bostadsrättsföreningar finns nu denna pärla till försäljning! För oss är det nu dags för nästa steg. ”

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad