Såld

Sommarro, Uppsala

Norbyvägen 46D

Slutpris: 5 025 000 kr

Norbyvägen 46D

Bo mitt i Stadsskogen

Nu finns äntligen möjlighet att köpa denna fantastiska lägenhet där det känns som att du bor mitt i skogen. Denna fina lägenhet erbjuder en utmärkt fördelning av boytan med tre sovrum varav ett har en stor skjutväggsgarderob. Det finns två badrum varav det ena har tvättmaskin och torktumlare. Vidare finns en stor klädkammare med ingång från hallen. Köket är också väldigt fint och praktiskt med en hel arbetsbänk i rostfritt stål och alla vitvaror och moderna val är i perfekt kombination med den smakfulla stilen. Matplats och halvöppen planlösning till det stora vardagsrummet som har en utgång till en fantastisk balkong utan insyn, mot skogen. Till sist finns allrummet som går att använda som t. ex. TV-rum eller matrum. Härifrån finns lägenhetens andra balkong varifrån du tittar ut över Stadsskogens natur.

Detta hus byggdes 2013 och är således i genomgående nyare skick och erbjuder moderna fördelar som t.ex. hiss från markplan, garage som nås genom trapphuset, god ljudisolering mellan lägenheterna, 2,60 m i takhöjd, generösa fönsterpartier och dessutom är läget helt fantastiskt!

Om man vill njuta av en vacker promenad till stadskärnan så går man härifrån genom Stadsskogen till Kåbo och passerar de vackra villorna för att sedan passera Botaniska Trädgården och vidare förbi Slottet och Carolinabacken mot city. Denna sträcka ger ju verkligen en insikt i vilken vacker stad Uppsala är. Här bor du i trivsamma Sommarro med bekvämt cykelavstånd till stadskärnan och goda busskommunikationer. Området är lugnt och populärt med närhet till all tänkbar service vid Västertorg samt både restauranger och kiosk tvärs över gatan. För den som njuter av närhet till naturen är detta ett riktigt drömläge där du praktiskt taget bor i Stadsskogen och dessutom är det nära till Hågadalen.

Varmt välkommen på visning!

Annika Bolander
Ansvarig mäklare

Annika Bolander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Annika

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Norbyvägen 46D, Såld i Sommarro, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad