Såld

Sommarro, Uppsala

Norbyvägen 46B

Slutpris: 4 280 000 kr

Norbyvägen 46B

Med skogen som din närmaste granne

Tillfälle att förvärva en mycket trevlig lägenhet lugnt belägen med Stadsskogen runt knuten. Här finner du ett mycket bekvämt boende med hiss från markplan i en lägenhet med tilltalande planlösning och en generös takhöjd om 2,6 m. Bostaden rymmer öppna ytor med vardagsrum och kök i ett som lämpar sig väl för umgänge. Här når du även lägenhetens mysiga. Vidare finns två fräscha badrum med dusch i båda. Två rymliga sovrum, ena sovrummet har en fransk balkong mot skogen.

Lägenheten har ett förråd i källaren.

Inte mer än tio minuter från stadskärnan ligger Sommarro, ett lugnt bostadsrättsområde med lummiga gårdar. Här har du närhet till både UAS, BMC men även Hågadalen-Nåstens naturreservat och vackra Stadsskogen, vilka erbjuder gott om friluftsområden sommar som vinter. Butiker och närservice finns samlade vid eller i anslutning till Västertorg. Du hittar även ett flertal populära kvarterskrogar i området. Detta är ett perfekt område för den som vill ha city på ett bekvämt avstånd, men enkelt vill kunna komma ut i naturen.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Norbyvägen 46B, Såld i Sommarro, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad