Kommande bostad

Sommarro, Uppsala

Norbyvägen 46A

  • price tag icon 3 362 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 700 000 kr
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 59 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 362 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 3 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2012 - 2013
Norbyvägen 46A

Bo granne med stadsskogen!

Nu finns det tillfälle att förvärva en mycket trevlig och modern lägenhet, lugnt belägen med Stadsskogen runt knuten. Här finner du ett mycket bekvämt boende med hiss från markplan i en lägenhet med tilltalande planlösning. Bostaden fördelar sig på öppna ytor med vardagsrum och kök, som avgränsas, ett rum som lämpar sig väl för umgänge. Från vardagsrummet når du även lägenhetens mysiga och stora inglasade balkong med plats för större soffgrupp och utsikt mot skogsparti. Vidare finns ett rymligt och fräscht badrum med dusch, tvätt- och torkmaskin samt ett sovrum med praktisk garderobsvägg. i den inre hallen hittar du en stor klädkammare med plats för mycket förvaring. Här har du en väldigt ljus lägenhet större delen utav dagen, tack vare generöst med fönster i två väderstreck.

I brf Sommaro nr 1 bor har du fin innergård som för tankarna till en Japansk trädgård med planteringar och sittgrupper bland huskropparna som ansluter mot Stadsskogen. För dig som är bilburen är detta ett unikt tillfälle då varje lägenhet är garanterad en bilplats i föreningens garage dit hissen går. Till lägenheten hör ett källarförråd. Tillträde enl. ÖK.

Inte mer än tio minuter från stadskärnan ligger Sommarro, ett lugnt bostadsrättsområde med lummiga gårdar. Här har du närhet till både UAS, BMC men även friluftsområden vid Hågadalen-Nåstens naturreservat och vackra Stadsskogen. Butiker och närservice finns samlade vid eller i anslutning till Västertorg. Du hittar även ett flertal populära kvarterskrogar i området. Detta är ett perfekt område för den som vill ha city på ett bekvämt avstånd, men enkelt vill kunna komma ut i naturen.

Välkommen att visa ditt intresse redan idag!

Intresseanmälan
Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Dokument och länkar

Planlösning från Norbyvägen 46A, Kommande i Sommarro, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad