Såld

Sommarro, Uppsala

Norbyvägen 46 C

Slutpris: 4 550 000 kr

Norbyvägen 46 C

Granne med stadskogen, samtidigt gång-och cykelavstånd till City!

Välkommen till en mycket trevlig och modern lägenhet med en lugnt belägen uteplats och med Stadsskogen runt knuten. Här finner ni ett mycket bekvämt boende i en lägenhet med tilltalande planlösning och generös takhöjd. Bostaden rymmer halvöppen planlösning mellan vardagsrum och kök som lämpar sig väl för umgänge. Från vardagsrummet når ni lägenhetens mysiga uteplats med sol från sen förmiddag till kväll. Vidare finns två rymliga sovrum varav ena sovrummet med en suite badrum och fransk balkong mot skogen. Det större badrummet har tvättmaskin och torktumlare.

Lägenheten har ett förråd om ca 7 kvm i källaren.

Inte mer än tio minuter från stadskärnan ligger Sommarro, ett lugnt bostadsrättsområde med lummiga gårdar. Här har du närhet till både UAS och BMC men även Hågadalen-Nåstens naturreservat och vackra Stadsskogen, vilka erbjuder gott om friluftsområden sommar som vinter. Butiker och närservice finns samlade vid eller i anslutning till Västertorg. Du hittar även ett flertal populära kvarterskrogar i området. Detta är ett perfekt område för den som vill ha city på ett bekvämt avstånd, men enkelt vill kunna komma ut i naturen.

Säljaren berättar:

"Vi bokade den här lägenheten redan 2011, mer än två år innan den stod färdig. Vi hade tur och vi var tillräckligt tidigt ute för att få vad vi tyckte var den bästa trean i hela huset, med uteplatsen som låter oss gå rakt ut till den japanska trädgården, och vidare till naturreservatet Stadsskogen. Det vi inte visste då var att även solläget skulle vara perfekt, vi har sol från 11 till 19 sommartid men aldrig rakt in genom rutan, så även stekheta dagar har vi relativt svalt inomhus.

När vi så småningom fick barn kändes vinsten med uteplatsen ännu större. Grannbarnen "skakade galler" på sina balkonger medan våra kunde ströva runt och fritt välja mellan ute- och innemiljö. Innergården känns väldigt inramad och säker, vi har på åtta år aldrig haft några oönskade besök där.

Att bo här är väldigt bekvämt och enkelt, man tar hissen ned till garaget och kan välja mellan att enkelt nå uteplatsen eller den vanliga entrén när man är tillbaka. Huset är väldigt bra isolerat, både mot störande ljud och kyla/värme. Vi hör aldrig ett knäpp från grannarna.

Vi har fortlöpande kostat på lägenheten det bästa. Från start valde vi stenskivor i kök och badrum och har aldrig ångrat det. De är lika fina och praktiska idag som när vi flyttade in. Vartefter maskinerna börjat underprestera har vi bytt ut dem till Mieles kvalitetsmaskiner (disk, tvätt 2019) och Electrolux nya kylar/frysar (2018). När vi nu letar oss vidare så ser vi fram emot att lämna över en lägenhet i toppskick till nya ägare, med visshet att den har många givande och problemfria år framför sig."

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Norbyvägen 46 C, Såld i Sommarro, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad