Såld

Norby, Uppsala

Norbyvägen 125

Slutpris: 7 750 000 kr

Norbyvägen 125

Representativ villa i populära Norby

Välkommen till detta fantastiska hus i natursköna och populära Norby. Huset som är från Myresjöhus och unikt just för denna tomt, har planerats till att bli ett perfekt hem för den stora familjen eller familjen med önskemål om stora sällskapsytor.

Redan på tomten välkomnas ni av en maffig dubbelgrind vidare via den stenlagda gången fram till entrén. Väl inne i bostaden så fortsätter ni att imponeras; genomtänkt hall med avhängningsyta och förvaring leder er vidare till storslaget vardagsrum med stora fönsterpartier. Gott om plats för sällskapsmöblemang i form av både matsalsgrupp och skönt soffmöblemang. Ett mycket trevligt HTH-kök med bänkskiva i laminat, gott om förvaring genom skåp och lådor samt egen grill. På detta plan finns även ett sovrum, klädvårdsrum, badrum och förvaringsmöjligheter genom 1 förråd under trapp. Hela entréplan har vattenburen golvvärme med termostat i respektive rum. En vacker trappa med belysning leder er upp till övre plan, där ni finner ett luftigt allrum, 4 sovrum med egna skjutdörrsgarderober samt ett stort fräscht badrum med badkar, dusch och bastu.

En mycket lättskött trädgård omgivande tuja och snygg grind mot norbyvägen. Stort isolerat dubbelgarage med automatportar.

===NORBY===
Med ett boende i Norby har ni cykelavstånd till stadskärnan och goda busskommunikationer. Mataffär finns på nära avstånd och flera förskolor och skolor finns i området. För dig som vill njuta av naturen finns det motionsspår och promenadstråk i Hågadalen och stadsskogen som bägge ligger inom ett bekvämt promenadavstånd! Området är barnvänligt och inte långt från huset finns Murkelparken med stora grönytor och Uppsalas första temalekpark "I målarens trädgård "

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Norbyvägen 125, Såld i Norby, Uppsala Planlösning från Norbyvägen 125, Såld i Norby, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad