Till salu

Bromma - Höglandet, Stockholm

Nockebyvägen 22

8 250 000 kr /bud
area icon Yta
  • 70 m2 boarea
  • 52 m2 biarea
price tag icon Månadsavgift
  • 6 204 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 3 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2010
Nockebyvägen 22

"Townhouse" om 122 kvm mitt i trädgårdsstaden - Höglandstorgets pärla

Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning - Isabella Lindell 0723633812

-"Brommas kanske läckraste boende?!" Lyxetagévåning med villakänsla mitt i trädgårdsstadsidyllen med hotellkänsla och egen uteplats med loungedel och grillplats. Design och funktion i oslagbar symbios. Förberett för uthyrningsdel om intresse finns. Bl.a: 3-(4) sovrum, 2 badrum, kök med matsalsdel och vardagsrum i öppen planlösning, stort allrum (tonårsvåning), walk in closet m.m. Idylliskt belägen med småstadskänsla på det levande Höglandstorget med närhet till Mälarens bad & båtliv. Tillgång till härlig villa trädgård med uteplatser och grill. Total area om 122 fördelat 70 kvm boarea och 52 kvm biarea.

Intresseanmälan

Isabella Lindell

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Carina Frank

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Elektricitet

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

previous slide
next slide
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad