Såld

Bromma - Höglandet, Stockholm

Nockebyvägen 22

Slutpris: 8 000 000 kr

Nockebyvägen 22

"Townhouse" om 122 kvm mitt i trädgårdsstaden - Höglandstorgets pärla

-"Brommas kanske läckraste boende?!" Etagevåning om 122 kvm med villakänsla mitt i trädgårdsstadsidyllen, 5:a med tre entréer och direktaccess till egen uteplats med loungedel och grillplats. Design och funktion i oslagbar symbios, högt i tak genomgående samt exklusivt massivt Kungsäterkök med Mielemaskiner. Förberett för uthyrningsdel om intresse finns. 5 rum varav 3 sovrum (möjligt att göra om till 4), 2 badrum, kök med matsalsdel och vardagsrum i öppen planlösning, stort allrum (tonårsvåning) - samt walk in closet. Idylliskt belägen på det levande Höglandstorget med närhet till Mälarens bad & båtliv. Tillgång till en härlig villaträdgård med uteplatser och grill.

Fastigheten är nybyggd 2010 med hög teknisk standard, uppvärmning med bergvärme, hiss och låga driftkostnader.
P-plats med laddstolpe finns att hyra.
Nära till Nockebybanan, café, restauranger, frisör, biograf samt skola och förskola.

Ansvarig mäklare

Isabella Lindell

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Isabella
Assisterande mäklare

Carina Frank

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Carina

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Nockebyvägen 22, Såld i Bromma - Höglandet, Stockholm Planlösning från Nockebyvägen 22, Såld i Bromma - Höglandet, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close