Till salu

Bromma - Nockeby, Stockholm

Nockeby torg 3

5 175 000 kr
area icon Yta
  • 71 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 287 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1930
Nockeby torg 3

Drömläge på torget med solig balkong

Rymlig och yteffektiv 3a i genomgående gott skick på trivsamma, levande Nockeby Torg. Här bor du ett stenkast ifrån såväl 12:an som Nockeby bageri, välsorterad matbutik och inredningsbutiker. Tack vare genomgående läge kan man njuta av torgets myller och samtidigt sova lugnt och gott med sovrum mot innergården. Högt läge, stora fönster och extra takhöjd ger både lugn och härligt ljusinsläpp. Härlig balkong med soligt läge mot grönskande villaidyllen. Välkomna!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Karin Kellander Kinch

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Nockeby torg 3, Till salu i Bromma - Nockeby, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad