Såld

Bromma - Nockeby, Stockholm

Nockeby torg 27

Slutpris: 8 335 000 kr

Nockeby torg 27

Balkong i väster - Högt fritt läge

Välkomna till denna synnerligen trivsamma och välplanerade gavellägenhet med 3 sovrum, stort kök, öppen spis och balkong i väster. Läget är lugnt och idylliskt mitt i Nockebys eftertraktade villaområde, invid Nockeby torg med all närservice i en stilfull fastighet med bevarad charm och karaktär. Här njuter man av balkongen och det ljusa och insynsfria läget med härlig utsikt över grönskan och allén. Genomgående präglas lägenheten av ljus och rymd med ljusinsläpp genom stora fönsterpartier från tre väderstreck.
Sällskapsrummet är rymligt och ljust tack vare det stora fönsterpartiet. I ena hörnan pryder en trivsam öppen spis och på golvet ligger vacker fiskbensmönstrad parkett. Från sällskapsrummet nås balkongen i väster med härlig utsikt över grönska och föreningens fina trädgård. Här njuter man av den härliga solen från eftermiddag till kväll.
Köket är välutrustat med gott om plats för ett stort matbord med utsikt mot den grönskande allén.
Inne i våningen ryms även 3 mycket bra sovrum och ett badrum med badkar och tvättmaskin. Föreningens medlemmar har tillgång till en fin trädgård, gränsande allmänning, med lekvänliga gräsytor och en trivsam uteplats.
Läget är optimalt. Här finner du ett modernt kvalitetsboende med suveränt läge mitt i småstadsidyllen med närhet till charmiga Nockeby torg med närservice, 12:ans spårvagn, förskolor och skolor. Gångavstånd även till bad i Mälaren och härliga promenader i Judarskogens naturreservat. Vill man ta sig ut till Mälaröarna eller till Brommaplan finns bussen bara inom några minuters promenad.
- Välkomna till Nockeby torg 27

Ansvarig mäklare

Andreas Ouchterlony

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Andreas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Nockeby torg 27, Såld i Bromma - Nockeby, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad