Till salu

Bromma - Nockeby, Stockholm

Nockeby torg 25

3 950 000 kr /bud
area icon Yta
  • 54 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 608 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1938
Nockeby torg 25

Balkong i väster - Högt fritt läge

Välkomna till denna harmoniska och välplanerade lägenhet med öppen spis och balkong i väster på mysiga Nockeby Torg.
Lägenheten är genomgående med ljusinsläpp från två väderstreck med ett högt fritt läge helt utan insyn.
Det nyrenoverade köket öppnades upp 2022 ( var tidigare en 3:a, se alt ritning). Här finns gott om plats för ett stort matbord och bra förvaring i högskåp och lådor.
Sällskapsrummet är ljust och rymligt tack vare det stora fönsterpartiet utmed ena väggen. I ena hörnan pryder en trivsam öppen spis och på golvet ligger vacker fiskbensmönstrad parkett. Från sällskapsrummet nås balkongen i väster med härlig utsikt över grönska och föreningens fina trädgård. Här njuter man av den härliga solen från eftermiddag till kväll.
Sovrummet är väl tilltaget och har gott om plats för en dubbelsäng samt stor öppen garderob. Badrummet är ljust med wc, badkar och fönster.
Föreningen har 1 st hyresrätt som anses som en dold tillgång i bostadsrättsföreningen.
Läget är optimalt med all tänkbar närservice inpå knuten samt 12:an, spårvagnen som enkelt tar dig till Alvik och vidare in till stan. Närhet även till Mälarens bad och Judarskogens naturreservat.
Vill man ta sig ut till Mälaröarna eller till Brommaplan finns bussen bara inom några minuters promenad.

Välkomna till Nockeby Torg 25

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Andreas Ouchterlony

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Elektricitet

TV och bredband

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

previous slide
next slide
Planlösning från Nockeby torg 25, Till salu i Bromma - Nockeby, Stockholm Planlösning från Nockeby torg 25, Till salu i Bromma - Nockeby, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad