Såld

Bromma - Nockeby, Stockholm

Nockeby torg 25

Slutpris: 3 750 000 kr

Nockeby torg 25

Balkong i väster - Högt fritt läge

Välkomna till denna harmoniska och välplanerade lägenhet med öppen spis och balkong i väster på mysiga Nockeby Torg.
Lägenheten är genomgående med ljusinsläpp från två väderstreck med ett högt fritt läge helt utan insyn.
Det nyrenoverade köket öppnades upp 2022 ( var tidigare en 3:a, se alt ritning). Här finns gott om plats för ett stort matbord och bra förvaring i högskåp och lådor.
Sällskapsrummet är ljust och rymligt tack vare det stora fönsterpartiet utmed ena väggen. I ena hörnan pryder en trivsam öppen spis och på golvet ligger vacker fiskbensmönstrad parkett. Från sällskapsrummet nås balkongen i väster med härlig utsikt över grönska och föreningens fina trädgård. Här njuter man av den härliga solen från eftermiddag till kväll.
Sovrummet är väl tilltaget och har gott om plats för en dubbelsäng samt stor öppen garderob. Badrummet är ljust med wc, badkar och fönster.
Föreningen har 1 st hyresrätt som anses som en dold tillgång i bostadsrättsföreningen.
Läget är optimalt med all tänkbar närservice inpå knuten samt 12:an, spårvagnen som enkelt tar dig till Alvik och vidare in till stan. Närhet även till Mälarens bad och Judarskogens naturreservat.
Vill man ta sig ut till Mälaröarna eller till Brommaplan finns bussen bara inom några minuters promenad.

Välkomna till Nockeby Torg 25

Ansvarig mäklare

Andreas Ouchterlony

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Andreas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Nockeby torg 25, Såld i Bromma - Nockeby, Stockholm Planlösning från Nockeby torg 25, Såld i Bromma - Nockeby, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad